РФ окупувала село на кордоні Донецької та Луганської областей, — DeepState
РФ окупувала село на кордоні Донецької та Луганської областей, — DeepState

РФ окупувала село на кордоні Донецької та Луганської областей, — DeepState

На початку повномасштабного вторгнення це село вже було окуповане росіянами, проте 24 жовтня 2022 року його звільнили Збройні сили України.

Російські окупаційні війська захопили село Новосадове Краматорського району Донецької області. Про це повідомили аналітики DeepState.

"Ворог окупував Новосадове", — йдеться у повідомленні.

Аналітики також внесли зміни до мапи боїв. Новосадове наразі перебуває у червоній зоні, що означає, що контроль над цим населеним пунктом перейшов до окупантів.

Новосадове на мапі
Фото: скриншот

Крім того, за даними експертів DeepState, ворог просунувся у Кругляківці, біля Богоявленки, Зоряного, Селидового та Новодмитрівки.

Водночас в останньому зведенні від Генерального штабу ЗСУ зазначалось, що на Краматорському напрямку українські воїни відбили спробу росіян просунутись вперед в напрямку населеного пункту Бондарне.

Інформації щодо окупації Новосадового у Генштабі поки не коментували.

Новосадо́ве — це село у Лиманській міській територіальній громаді, яке розташоване на кордоні Донецької та Луганської областей. Воно було окуповане на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, а 24 жовтня 2022 року його звільнили Збройні сили України.

Нагадаємо, 21 жовтня в DeepState повідомили, що ЗС РФ окупували село Желанне Друге на Курахівському напрямку Донецької області.

15 жовтня аналітики DeepState повідомили, що ЗС РФ окупували селище Острівське Покровського району Донецької області.

Теги за темою
Донецька область
Джерело матеріала
loader
loader