Marvel видалила з розкладу «Блейд» з Магершалою Алі — тепер у фільму немає дати виходу
Marvel видалила з розкладу «Блейд» з Магершалою Алі — тепер у фільму немає дати виходу

Marvel видалила з розкладу «Блейд» з Магершалою Алі — тепер у фільму немає дати виходу

Перезапуск «Блейда» від Marvel відклали на невизначений термін.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Marvel видалила з розкладу «Блейд» з Магершалою Алі — тепер у фільму немає дати виходу - Фото 1

Раніше повідомлялось, що «Блейд» вийде 7 листопада 2025 року, однак цю дату у розкладі Disney зайняв «Хижак: Пустоші» / Predator: Badlands, тоді як вампірський трилер з Магершалою Алі тепер взагалі не має дати потенційної прем’єри, повідомляє Deadline.

Ще влітку стало відомо, що Marvel планує переписати сценарій «Блейда», розпрощавшись з черговими сценаристами та режисером Яном Деманжем (обидві сторони були нібито «розчаровані тривалим процесом розробки»).

Угоду з Алі, який зіграє в стрічці головну роль, підписали ще у 2019 році, тоді як знімання планували на травень 2023-го — але відклали через страйки сценаристів та акторів. На відміну від інших проєктів Marvel, які закривались, а потім перезапускались (як-от «Дедпул і Росомаха» та «Громовержці») — «Блейд» розпустив більшість акторського складу і поміняв аж 5 сценаристів.

Відомо, що в розробці перебували принаймні дві ітерації сюжету «Блейда»: однак розгорталась у 1920-х роках і залучала на роль лиходійки «королеву крику» Мію Гот (акторка все ще залишається в проєкті), яка жадала крові доньки Блейда; тоді як для іншої Marvel збудувала величезний потяг, який так ніколи й не використали (ймовірно, перейде до інших проєктів Disney).

Важко припустити, яку суму Marvel та Disney втратили за роки розробки через численні зміни команди. Останній оголошений сценарист — Ерік Пірсон, відомий за фільмами «Тор: Раґнарок», «Чорна вдова» та «Фантастична четвірка». Планувалось, що він перепише сценарій до кінця літа, але судячи зі скасування дати прем’єри, щось знову пішло не так.

Фільми про «Блейда» — це, мабуть, перша серія фільмів про супергероїв з рейтингом R. Перший фільм у 1998 році був випущений компанією New Line Cinema і заробив $1,3 млрд у світовому прокаті  (два інші фільми вийшли у 2002 та 2004 роках, зібравши разом $418,1 млн без урахування інфляції). До речі, актор з оригінального «Блейда» Веслі Снайпс нещодавно знову зіграв свого персонажа у фільмі «Дедпул і Росомаха» і побив рекорд найдовшої кар’єри в Marvel.

Теги за темою
Кіно
Джерело матеріала
loader
loader