Зірка "Ліги сміху" Розовий після тяжкої травми розпочав футбольний матч "Рух" – "Карпати"
Зірка "Ліги сміху" Розовий після тяжкої травми розпочав футбольний матч "Рух" – "Карпати"

Зірка "Ліги сміху" Розовий після тяжкої травми розпочав футбольний матч "Рух" – "Карпати"

Зірка "Ліги сміху" гуморист Віктор Розовий, який проходить реабілітацію після осколкового поранення голови на фронті, відвідав гру футбольних команд "Рух"-"Карпати" у Львові. Гуморист з'явився на полі в колісному кріслі і почав матч, зробивши символічний перший удар по м'ячу. Глядачі провели захисника з поля під оплески та скандування "Слава Україні!" - "Героям слава!". Кадри з матчу опублікували на сторінці Української Прем'єр Ліги.

- Віктор брав участь у боях за Київ, визволенні Херсона та битві за Бахмут. Зазнав поранення в Орлівці під Авдіївкою. Наразі проходить реабілітацію. Пишаємося, що у нас є такі вболівальники – справжні герої та патріоти України, - йдеться у повідомленні.

Розовий отримав поранення наприкінці березня, перебуваючи на бойовому завданні. Травми Віктора були дуже важкими, він пережив складну операцію та два тижні інтенсивної терапії. Йому також встановили титанову пластину у череп. За словами Розового, лікарі стверджують зі 100% гарантією, що він ходитиме, проте для цього потрібно пройти тривалий період реабілітації. При цьому одна рука Віктора не зможе повністю виконувати свої функції.

До повномасштабної війни Віктор брав участь у проєкті "Ліга Сміху" у команді "Загорецька Людмила Степанівна", а також був провідним шоу у парі з Євгеном Кошовим. Після повномасштабного вторгнення РФ Розовий пішов на фронт добровольцем, воював у лавах 3-ї окремої штурмової бригади ССО "Азов".

Фото: instagram.com/fc.ruh.lviv

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Українська Прем'єр-Ліга 🇺🇦 (@upl.ua)

Теги за темою
футбол
Джерело матеріала
loader
loader