"З перекошеним обличчям": відому російську співачку затримали в несамовитому стані
"З перекошеним обличчям": відому російську співачку затримали в несамовитому стані

"З перекошеним обличчям": відому російську співачку затримали в несамовитому стані

Глюкоза поплатилася за свій вчинок.

Коротко:

Російська співачка Глюкоза, яка неодноразово відвідувала незаконно окупований країною-терористом РФ український Крим, вийшла з літака в Шереметьєво з "перекошеним обличчям".

Як повідомляють пропагандистські росЗМІ, співачка прилетіла до Москви в ніч на 21 жовтня і вийшла з літака в незрозумілому стані, вона ледь трималася на ногах.

Поліцейські звернули увагу на обличчя Глюкози, яке видало, що вона перебуває під наркотичними речовинами.

Співачку одразу ж затримали і відвезли на медичну експертизу, яку вона відмовлялася проходити.

Суд визнав Глюкозу винною і виписав штраф - 5 тисяч рублів (1500 гривень). Представники артистки поки ніяк не коментували інцидент.

Глюкоза з'явилася в аеропорту в неосудному стані
Глюкоза з'явилася в аеропорту в неосудному стані / фото: скрін t.me/

Хто така Глюкоза?

Глюкоза - російська попспівачка, акторка кіно та озвучування, телеведуча.
2020 року співачка прилетіла з Мінська в київський аеропорт "Бориспіль", під час бесіди прикордонник поставив запитання: "Як ви ставитеся до окупації Криму?". Вона відповіла, що не має до цього жодного стосунку, проте для неї можливість відвідування України набагато важливіша за політику. Прикордонник перепитав: "Чи вважаєте ви Крим українським?" На це співачка відповіла: "Крим український". У підсумку їй заборонили в'їзд до країни до 2023 року через неодноразове відвідування Криму з порушенням державного кордону України.

Останні новини шоу-бізнесу

Раніше українська співачка Анна Трінчер розкрила правду про стосунки з блогером-утікачем Олександром Волошиним, з яким вона розлучилася минулої осені.

Також стало відомо, що популярна українська акторка Міла Сивацька вийшла заміж і поділилася фотографією з чоловіком, якого раніше приховувала від громадськості.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader