Том Голланд зніметься у фільмі Крістофера Нолана — він про вампірів у 1920-х роках
Том Голланд зніметься у фільмі Крістофера Нолана — він про вампірів у 1920-х роках

Том Голланд зніметься у фільмі Крістофера Нолана — він про вампірів у 1920-х роках

Виконавець ролі «Людини-павука» Том Голланд приєднується до Метта Деймона у касті фільму Нолана 2026 року. Чутки про його сюжет — на межі ймовірності.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Том Голланд зніметься у фільмі Крістофера Нолана — він про вампірів у 1920-х роках - Фото 1

Як стверджують джерела, Том Голланд отримає головну роль у наступному фільмі Крістофера Нолана, деталі якого тримаються у секреті. Датою виходу фільму називають 17 липня 2026 року, він вийде в IMAX. Нолан продюсуватиме стрічку разом з дружиною Еммою Томас. Раніше повідомлялося, що до акторського складу приєднався Метт Деймон. Майбутній фільм стане першою спільною роботою Голланда і Нолана.

У новому проєкті Крістофер Нолана співпрацюватиме з Universal Pictures. Це буде другий його фільм з Universal, після «Оппенгеймера». режисер все ще не хоче повертатися до Warner Bros., хоча остання зацікавлена у ньому.

Більш дивовижним, ніж участь знаменитих акторів, є чутки про сюжет майбутнього фільму. найбільш помірковані джерела кажуть, що події відбуватимуться не у сучасності — незрозуміло, в минулому чи в майбутньому. Однак з огляду на іншу інформацію, йдеться про перший варіант. Вампіри у 1920 роках? Саме про такий сюжет розповідають інші джерела. Неймовірно, але Нолан — дуже різноплановий режисер, то чому б ні?

Цікаво, що щось подібне зніматиме режисер Раян Куглер у «Грішниках». Але для Крістофера Нолана подібне сусідство не перше: він зняв свій «Престиж» (2006) приблизно у той самий час, коли Берґер зняв «Ілюзіоніста».

Попередньо відомо, що спочатку Том Голланд зніметься у своєму четвертому фільмі про «Людину-павука». Актор каже, що він та Зендая вже прочитали сценарій, від якого «підстрибували у вітальні». До речі, стверджується, що через «Людину-павука» Зендаязніматиметься у «Дюні 3» лише на початку 2026 року.

Джерела: The Hollywood Reporter, Gizmodo

Джерело матеріала
loader