Смачний спосіб доглядати за губами: dott та "Київ Цифровий" випустили бальзам з ароматом "Київського торту"
Смачний спосіб доглядати за губами: dott та "Київ Цифровий" випустили бальзам з ароматом "Київського торту"

Смачний спосіб доглядати за губами: dott та "Київ Цифровий" випустили бальзам з ароматом "Київського торту"

Український бренд натуральної косметики dott, у співпраці з командою міського застосунку "Київ Цифровий", представив справжню ласощі для губ – бальзам з ароматом легендарного "Київського торту".

Цей лімітований продукт, як повідомив "Трамвай", створений з 98% натуральних компонентів, став справжнім хітом серед киян.

Компоненти бальзаму

Ніжний аромат свіжоспеченого бісквіту з вершковим кремом, який миттєво переносить у дитинство, поєднується з дбайливим доглядом за шкірою губ. Бальзам не лише зволожує і живить, а й захищає від шкідливого впливу навколишнього середовища. Його можна використовувати як нічну маску, для щоденного догляду або як основу під помаду. Особливу чарівність продукту додає стильна упаковка з зображенням київських каштанів та зручна щіточка для нанесення.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram. 

Бальзам складається з натуральних компонентів, включаючи масла, віск і вітамін Е, що забезпечують захист та відновлення шкіри. 

"Ми хотіли створити продукт, який не тільки доглядатиме за шкірою губ, але й даруватиме позитивні емоції та нагадуватиме про наше прекрасне місто", – розповів представник dott.

Скільки коштує та де купити

Варто зазначити, що бальзам є лімітованою серією, тому його розкупили дуже швидко. Також його автори не планували постійного виробництва. Продукт уже був доступний за ціною 349 гривень, але на офіційному сайті весь запас розкуплено. Чи з’явиться він ще у продажу — поки невідомо.

Новинки косметики

Інші українські бренди також не стоять на місці. White Sprut у співпраці з "Залізною Крамницею" від Укрзалізниці створили дорожній бальзам для губ, який стане незамінним атрибутом для мандрівників. А бренд Provg разом із данською компанією Sprout представили екологічний олівець для очей, який після використання можна посадити – з нього виросте соняшник. Це чудова ідея для тих, хто дбає про довкілля.

Джерело матеріала
loader
loader