Ребус для тих, у кого чудовий зір: треба за 5 секунд знайти парасольку
Ребус для тих, у кого чудовий зір: треба за 5 секунд знайти парасольку

Ребус для тих, у кого чудовий зір: треба за 5 секунд знайти парасольку

Спробуйте розгадати цікаву, але дуже непросту оптичну ілюзію - на картинці багато персонажів, тому парасольку відшукати буде складно.

Коли потрібне маленьке перезавантаження, можна розгадувати головоломки. Ребуси допомагають розслабитися і трохи переключитися. Їх можна розгадувати як у родинному колі, так і з друзями. Цього разу нам потрібно знайти парасольку в лісі.

Головоломка від Jagranjosh не найпростіша. На картинці дуже багато різних персонажів, що розсіює увагу і відволікає від пошуку парасольки. Тому для розгадки ребуса потрібно проявити хорошу кмітливість.

На картинці - ліс, у якому, схоже, мама з двома дітьми шукає парасольку. За пошуком уважно спостерігають лісові звірі. Наше завдання - відшукати цю парасольку.

Дається лише 5 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Уважно дивіться на картинку, і ви знайдете парасольку / Jagranjosh

Не вдалося знайти парасольку? Ловіть підказку: подивіться на праву частину картинки, парасолька захована за ялинкою. Правильна відповідь обведена червоним кружечком.

Якщо вдалося знайти парасольку, у вас чудовий зір / Jagranjosh

Ви можете порозгадувати й інші головоломки. Наприклад, ребус, де треба знайти 3 відмінності на картинці.

На малюнку - джентльмен, який поспішає на зустріч і чекає на таксі. Потрібно зрозуміти, чим друга картинка відрізняється від першої.

Також можна розгадати ребус для тих, у кого чудовий зір. На кухні серед великої кількості предметів десь захований ананас. Потрібно спробувати відшукати фрукт усього за 5 секунд.

А ще в нас є ребус для тих, у кого чудовий зір. На картинці безліч однакових ключів. Але один серед них відрізняється від інших. Буде непросто знайти особливих ключ, причому за 11 секунд.

Інші новини:

Джерело матеріала
loader