"Вона — не музикантка": DREVO засмутився, що Тіна Кароль стала продюсеркою нацвідбору на Євробачення-2025
"Вона — не музикантка": DREVO засмутився, що Тіна Кароль стала продюсеркою нацвідбору на Євробачення-2025

"Вона — не музикантка": DREVO засмутився, що Тіна Кароль стала продюсеркою нацвідбору на Євробачення-2025

За словами Drevo, у Тіни Кароль немає досвіду музичного продюсування Євробачення, тому співак засмутився, коли дізнався, що саме вона буде відповідати за цьогорічний нацвідбір на пісенний конкурс.

Українська співачка Тіна Кароль буде гіршим продюсером національного відбору на Євробачення-2025, ніж торішній продюсер Дмитро Шуров, бо вона не є музиканткою. Про це в інтерв'ю М1 заявив український виконавець DREVO (справжнє ім'я — Максим Дерев'янчук).

Інтерв'ю DREVO каналу М1

"Я бачив, що продюсеркою стала Тіна Кароль. Дмитро Шуров мій друг. Я навіть трошки засмутився. Але нічого: Тіна Кароль, так Тіна Кароль", — сказав DREVO.

Він пояснив, що Дмитро Шуров вже двічі був музичним продюсером нацвідбору на Євробачення та сам є музикантом, на відміну від Тіни Кароль.

"Він вже два рази був, а вона — нуль. Вона — не музикантка. Дмитро Шуров — музикант, а вона — ні. Хто Тіні Кароль пише музику? У неї ж не всі в її авторстві. Якщо я не помиляюсь, в неї sound-продюсери завжди були", — наголосив DREVO.

Він також підкреслив, що для Євробачення кожного року потрібні декілька важливих та популярних імен, тому було б логічно та "прикольно", якби цього разу на відбір подала заявку Klavdia Petrivna.

Klavdia Petrivna
Фото: З відкритих джерел

Водночас DREVO зауважив, що сам хотів би більше займатись музикою, ніж постійно ходити на нацвідбір.

"Напевно, ніхто не хотів би мати кліше й ходити кожного року на Євробачення. Найкраще — це робити музику", — зазначив DREVO.

Хто такий DREVO

Максим Дерев'янчук, більш відомий як DREVO — український співак, автор і виконавець власних пісень.

Він став фіналістом Нацвідбору на "Євробачення-2024". У фіналі він виконав композицію "Endless Chain" та із сімома балами посів 9 місце.

Наразі хлопець навчається в Національному технічному університеті України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського".

Нагадаємо, 22 жовтня MamaRika публічно розповіла про проблеми з алкоголем.

Теги за темою
Скандал
Джерело матеріала
loader