Секрет ідеального гарбузового крем-супу від переможця "Мастер Шеф": простий рецепт
Секрет ідеального гарбузового крем-супу від переможця "Мастер Шеф": простий рецепт

Секрет ідеального гарбузового крем-супу від переможця "Мастер Шеф": простий рецепт

Переможець "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський (Пава) показав, як приготувати смачний, ніжний та ароматний гарбузовий суп, який стане справжнім хітом осені.

Для приготування гарбузового крем-супу "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський бере такі інгредієнти:

  • 1 кг гарбуза
  • цибуля ріпчаста - 1 шт. середнього розміру
  • 100 г моркви
  • 4 гілочки чебрецю
  • 1 невелика голівка часнику
  • 250 мл бульйону (будь-якого)
  • 150 г вершків
  • 20 г олії
  • сіль і перець мелений - за смаком

Крім того, для подачі супу переможець "Мастер Шеф" також використав 30 г бекону та 20 г сухариків.

Гарбуз чистимо від шкірки та насіння, нарізаємо на довільні шматки. Цибулю розрізаємо на чотири частини, а моркву нарізаємо крупними кільцями. З голівки часника переможець "Мастер Шеф" просто зрізає верхівку.

Складаємо гарбуз, моркву, цибулю та часник на деко, застелене пергаментом, посипаємо чебрецем, збризкуємо олією, солимо, перчимо за смаком і відправляємо в розігріту до 170 градусів духовку приблизно на 25-30 хвилин до мʼякості.

Слайси бекон "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський обсмажує на сухій пательні до румʼяної та хрусткої скоринки з обох боків, а потім нарізає на дрібні шматочки.

Запечені овочі перебиваємо до однорідності за допомогою блендера, поступово вливаючи бульйон і вершки – і гарбузовий крем-суп готовий.

Подавати гарбузовий суп переможець "Мастер Шеф" радить зі смаженим беконом і сухариками.

Останні новини України:

Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.

Улюблений осінній десерт: рецепт легкого яблучного пирога з корицею.

Три топові маринади для курки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептами.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader