Як приготувати рамен: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав простий і бюджетний рецепт
Як приготувати рамен: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав простий і бюджетний рецепт

Як приготувати рамен: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав простий і бюджетний рецепт

Цього разу незмінний суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати смачний рамен у домашніх умовах.

Рамен – це традиційна японська страва, головними інгредієнтами якої є локшина та смачний бульйон. "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво особливо радить цей рецепт для роматничної вечері без зайвих витрат.

Щоб приготувати смачний і бюджетний рамен, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво взяв такі інгредієнти:

  • 1 пачка локшини швидкого приготування (Мівіна або т.п.)
  • 500 мл води
  • 2 зуб. часнику
  • 2-3 пера зеленої цибулі
  • 1 ч.л. сушеного перцю чилі (пластівці)
  • 100 г вершків
  • 2 ст.л. кетчупу
  • 2 ст.л. майонезу
  • 50 г сиру чеддер (скибочками)
  • 100 г консервованої кукурудзи
  • 30 г вершкового масла
  • за бажанням можна додати кунжут

Мівіну "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво заливає окропом і лишає запарюватися, як завжди.

Дрібно нарізаємо зелену цибулю, часник натираємо на тертці або також дрібно нарізаємо. На розігрітій пательні з вершковим маслом обсмажуємо цибулю з часником приблизно одну хвилину.

Далі "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво додає в пательню пластівці перцю чилі, кукурудзу без рідини, вливає вершки, кетчуп та майонез. Добре все перемішуємо.

Запарену мівіну викладаємо в пательню до соусу, перемішуємо, а зверху додаємо слайси сиру, щоб він розплавився.

Готовий рамен із Мівіни перекладаємо на тарілку, прикрашаємо дрібно нарізаною зеленою цибулею та, за бажанням, насінням кунжуту.

Останні новини України:

Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.

Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.

Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader