Королівський репортер назвав модну деталь одягу, яку любить Меган Маркл
Королівський репортер назвав модну деталь одягу, яку любить Меган Маркл

Королівський репортер назвав модну деталь одягу, яку любить Меган Маркл

Модні образи Меган Маркл захоплюють не тільки її шанувальників, а й критиків. Герцогиня вміє і любить гарно одягатися.

Відтоді, як Меган Марклз'явилася в суспільстві як член британської королівської сім'ї, її стиль став об'єктом пильної уваги і загального захоплення, а предмети одягу та аксесуари, які вона носила, регулярно розпродавали протягом декількох годин після її появи на публіці. Королівський репортер Джеймс Кроуфорд-Сміт проаналізував гардероб дружини принца Гаррі і назвав одну модну деталь одягу, яка подобається герцогині Сассекській, повідомляє Newsweek.

Ставши членом королівської сім'ї, Меган стала суворо контролювати свій імідж. Вона стала звертати увагу не тільки на фасон і колір, а й на силует одягу. Модним фаворитом Меган став халтернек. Цей стиль, у якому сукні або блузки застібаються на ремінець навколо шиї. Вбрання з халтернеком можуть підкреслити шию власника або вкоротити її залежно від стилю, вони також можуть розширити плечі і подовжити тулуб.

2018 року у Віндзорському замку на весільному прийомі Меган мала невимушений і розкішний вигляд у весільній сукні з халтер-комірцем і розкльошеною спідницею, створеній Стеллою Маккартні.

Меган Маркл і принц Гаррі, 2018 рік
Фото: Getty Images

У 2022 році герцогиня з'явилася в Німеччині, щоб взяти участь у церемонії відкриття Invictus Games. Меган була одягнена в білу блузку з ребристим візерунком і широкими штанами, доповненими відповідним поясом.

Принц Гаррі та Меган Маркл, Німеччина, 2022 рік
Фото: Getty Images

У травні 2024 року Меган і Гаррі вирушили у свій перший великий закордонний візит після відокремлення від монархії, отримавши запрошення в Нігерію від начальника штабу оборони країни. Під час поїздки пара відвідала спеціальний благодійний матч з поло в місті Лагос, пов'язаний зі збором коштів для збірної країни з Invictus Games. Для заходу Меган одягла сукню-халтер з принтом блідого тону від дизайнера Джоанни Ортіс.

Меган Маркл і принц Гаррі, Лагос, Нігерія, 12 травня 2024 року
Фото: Getty Images

Крім того, герцогиня була присутня в сукні-халтері від Heidi Merrick з об'ємним бантом і шлевками, що перехрещуються спереду, на турнірі Royal Salute Polo Challenge у Веллінгтоні, штат Флорида, щоб вручити команді принца Гаррі переможний трофей після гри, організованої на користь благодійної організації Sentebale.

Меган Макрл і принц Гаррі на турнірі Royal Salute Polo Challenge
Фото: Getty Images

У липні Меган супроводжувала чоловіка на церемонії вручення премії ESPYS у Лос-Анджелесі. Для заходу Меган обрала білу шовкову вечірню сукню з коміром-халтером, розроблену модним домом Oscar de la Renta.

Меган Маркл і принц Гаррі
Фото: Getty Images

Раніше, 6 жовтня, Фокус писав про те, що Меган Маркл повторила свій образ з 2021 року. Герцогиня Сассекська знову одягла сукню Carolina Herrera.

Теги за темою
Меган Маркл Королівська сім'я
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader