Відомий блогер розсекретив урологу роман із Анною Трінчер: "Вона зателефонувала дружині..."
Відомий блогер розсекретив урологу роман із Анною Трінчер: "Вона зателефонувала дружині..."

Відомий блогер розсекретив урологу роман із Анною Трінчер: "Вона зателефонувала дружині..."

Популярний у соціальних мережах український блогер Леон здав старий секрет про роман зі співачкою Анною Трінчер. Зірка інтернету зблизився з артисткою після розриву із дружиною Крістіною. Деякий час Леон спілкувався з Анною Трінчер. Втім, роман пари припинився через сварку.

У подробиці блогер вникати не став. Леон лише розсекретив домовленість із артисткою після розриву.

Про це стало відомо завдяки новому подкасту урологу Наумчуку, відео доступне для просомтра у мережі YouTube.

Леон і Трінчер, скріншот: YouTube

Блогер та Анна Трінчер дійшли згоди, щоб тримати їхні стосунки в таємниці та нікому про них не розповідати. Більше того, за його словами, це була ініціатива самої співачки.

"Я почав нормально спілкуватися з Анею після того, як поїхав з дому. Минув період, у нас з Анею було, що ми посварилися. У нас сварка, ми зупинили наше спілкування на таких домовленостях. Вона погодилася", - розповів блогер на YouTube- канал "Уролог Наумчук".

Анна Трінчер, фото із соцмереж артистки

Однак після розриву Леон дуже сильно образився на Трінчер. За його словами, співачка не дотрималася домовленостей. Справа в тому, що вона розповіла його колишній дружині про їхні стосунки, хоча вони обіцяли один одному тримати це таємно від усіх.

"Для мене інтим не зрада, але коли ви домовилися про мовчання, а хтось дзвонить дружині та розповідає все, то це для мене зрада. Мені це розповіла моя дружина", - поділився блогер.

Зазначимо, вперше про роман Анни Трінчер із Леоном заговорили після того, як він знявся у її кліпі "Бар за баром". У відео вони пристрасно обіймалися та цілувалися. Згодом Леон оголосив про розлучення із дружиною. У Мережі пліткували, що це сталося через роман блогера з Трінчер. Втім, ані Анна, ані Леон це не підтверджували.

Раніше повідомлялося, скандальний блогер Волошин заявив, що повернеться в Україну лише за однієї умови.

Також, "К*за, ганьба таким українкам": на варшавському вокзалі з Олею Поляковою стався конфуз.

Джерело матеріала
loader
loader