Сили оборони збили вночі над Україною чотири ракети та понад 40 дронів
Сили оборони збили вночі над Україною чотири ракети та понад 40 дронів

Сили оборони збили вночі над Україною чотири ракети та понад 40 дронів

Росіяни атакували Україну в ніч на 19 жовтня, застосувавши близько 98 дронів та шість керованих авіаційних ракет Х-59/69. Про це повідомив і у пресслужбі Повітряних сил.

- Російські окупанти завдали удару по Україні керованими авіаційними ракетами (район пусків – акваторія Чорного моря), ударними БпЛА типу «Shahed» та дронами невстановленого типу (райони пусків: Курськ, Ахтарськ – РФ), - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у відомстві, українським силам вдалося збити 4 керовані авіаційні ракети Х-59/69. Також зараз є підтвердження про збиття 42 ворожих БПЛА в Одеській, Сумській, Черкаській, Київській, Кіровоградській, Чернігівській, Полтавській, Миколаївській та Херсонській областях.

- 46 російських безпілотників наразі локаційно втрачені, інформація щодо збиття/падіння уточнюється та оновлюється. Кілька ворожих БПЛА – ще в повітряному просторі України. Бойова робота триває!, - наголосили у ВС.

  • 19 жовтня російська армія завдала чергової атаки по українських містах та селамх Вибухи пролунали у низці областей, у тому числі – Києві. В результаті поранено серед населення.
  • 19 жовтня під час російської атаки по Шостці Сумської області удар зазнав будівлі підрозділу Державної служби з надзвичайної ситуації, внаслідок чого отримали поранення п'ять співробітників відомства.
Джерело матеріала
loader
loader