Росіяни атакували дронами Київ і завдали удару по житлових будинках в Одесі
Росіяни атакували дронами Київ і завдали удару по житлових будинках в Одесі

Росіяни атакували дронами Київ і завдали удару по житлових будинках в Одесі

Російська армія завдала чергової атаки по українських містах та селах. Уранці, 19 жовтня, під удар ворога потрапив Київ. В результаті отримала поранення одна людина. Про це повідомив мер міста Віталій Кличко у своєму Телеграм-каналі.

– У Дарницькому районі столиці під час ворожої атаки постраждала жінка. Її госпіталізували та оперують. Невеликий уламок БПЛА влучив у будинок жінки через вікно балкона. Інших пошкоджень у багатоквартирному будинку немає, – повідомив столичний градоначальник.

У Київській міській військовій адміністрації уточнили, що вночі росіяни атакували столицю БПЛА. Безпілотники заходили до міста з різних напрямків, а повітряна тривога тривала понад 3,5 години. За даними відомства, українським захисникам вдалося збити всі дрони, але їхні уламки впали у Дніпровському та Дарницькому районах. Пошкодження отримали фасад будинку та автомобілі.

В Одесі окупанти завдали удару по житлових будинках. В.о. мера міста повідомив Олександр Філатов, що внаслідок ракетної атаки було пошкоджено триповерховий будинок та понад 10 приватних будинків. На щастя, обійшлося без жертв.

На Херсонщині за останню добу отримали поранення 9 людей. За словами голови ОВА Олександра Проскудіна, російські військові потрапили до освітнього та медичного закладів, адмінбудівлі, житлових кварталів, у тому числі пошкоджено 3 багатоповерхівки та 12 приватних будинків. Також окупанти знищили автомобіль "швидкої", автобус та приватні автомобілі.

Голова Запорізької ОВ Іван Федоров повідомив, що протягом доби окупанти завдали 243 ударів по 7 населених пунктах області. Ворог завдавав ударів з РСЗВ та артсистем, а також запустив понад сотню безпілотників. До екстрених служб надійшло 5 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.

Голова Дніпропетровської ОВ Сергій Лисак повідомив про атаку Нікопольського району. Армія РФ завдала ударів по Марганцю з важкої артилерії. Серед населення постраждалих не було.

  • 12 жовтня війська Росії обстрілювали Запоріжжя, внаслідок чого отримали поранення троє людей. Серед постраждалих є 11-річна дівчинка.
  • 15 жовтня у Харкові лунали сильні вибухи. Росіяни атакували місто авіабомбами.
Теги за темою
Обстріл
Джерело матеріала
loader
loader