Помиляється під час укладки майже кожна: простий трюк для об'єму волосся
Помиляється під час укладки майже кожна: простий трюк для об'єму волосся

Помиляється під час укладки майже кожна: простий трюк для об'єму волосся

Одна з найпоширеніших причин невдалої укладки, яку допускають багато людей, стосується неправильної техніки сушіння.

Вкласти волосся буває дуже складно, навіть якщо, на перший погляд, дотримуватися усіх інструкцій від свого перукаря. Однак чимало дівчат допускаються помилки в дуже простому, але важливому процесі.

Користувач TikTok з ніком @mattloveshair, відео якого завірусилося в інтернеті, розповів у чому справа та вказав на важливий нюанс під час укладки волосся в домашніх умовах.

Він застеріг жінок не сушити передні пасма волосся під щіткою, якщо хочете досягнути ефекту об’єму, натомість сушіть їх над щіткою. Хоча виглядає це просто, насправді, така техніка потребує певної практики. Але це стане легким трюком для вас, якщо правильно його опанувати.

"Після цього, якщо ви хочете, щоб кінчики волосся відверталися від обличчя, просто зробіть проділ, висушіть волосся назад, а потім згладьте довжину, повертаючи волосся від обличчя", - додав блогер.

Дивіться відео про трюк з об'ємної укладки волосся:

Хто такий Метт Ньюмен?

Метт Ньюмен - американський перукар і блогер, що ділиться у Мережі порадами щодо краси, досвідом у виконанні різних зачісок і доглядом за волоссям. У TikTok за його сторінкою стежать більше 2 мільйонів користувачів, а найпопулярніше відео переглянули 40 мільйонів користувачів.

Читайте також про зачіски:

Джерело матеріала
loader
loader