"Хотіла розізлити чоловіка": матір посадила дітей на кондиціонер 23-го поверху
"Хотіла розізлити чоловіка": матір посадила дітей на кондиціонер 23-го поверху

"Хотіла розізлити чоловіка": матір посадила дітей на кондиціонер 23-го поверху

На опублікованих кадрах, знятих сусідами, можна побачити, що хлопчик зберігав спокій, а дівчинка почала кричати та плакати. Наразі невідомо, про що саме сперечалося подружжя.

Китаянку, яка змусила двох своїх малолітніх дітей сидіти на зовнішньому блоці кондиціонера, розміщеному на 23-му поверсі, розкритикували в інтернеті. Жителі містечка Лояні у провінції Хенань почули плач маленької дівчинки, яка разом з братом опинилась за вікном квартири. Про це повідомляє видання Sohu.

На опублікованих кадрах, знятих сусідами, можна побачити, що матір під час суперечки з чоловіком сперлась на підвіконня, не даючи йому підійти до дітей. Налякана малеча тим часом сидить на пристрої без захисного спорядження: хлопчик зберігав спокій, а дівчинка почала кричати та плакати. Наразі невідомо, про що саме сперечалося подружжя.

Про цей інцидент у поліцію повідомив місцевий житель.

"Пожежники приїхали вчасно. Діти уже в безпеці", — заявив представник сімейного управління, додавши, що всі служби разом з правоохоронцями детально розслідують справу.

Матір посадила дітей за вікном квартири на 23-му поверсі
Фото: Sohu

Чи покарають матір за таке ставлення до дітей, поки не повідомляється. Втім, відеоролик уже викликав хвилю обурення в Китаї, зібравши 55 мільйонів переглядів на платформі Weibo.

  • "Мати має захищати своїх дітей, а вона наразила їх на смертельну небезпеку. Якщо трапиться нещасний випадок, вона буде шкодувати про це більше, ніж будь-хто інший. Навіщо вдаватися до крайніх заходів?" — написав у коментарях один з учасників обговорення.
  • Інший додав: "Ця жінка божевільна і жахлива! Вона має понести серйозну відповідальність за свій вчинок".
  • Ще один користувач розкритикував батька: "У цьому випадку треба бути м'якшим. Вона хотіла розізлити чоловіка. Треба було її заспокоїти й уберегти від фатальної помилки".

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що мати з провінції Чжецзян, що у Китаї, облила водою свого сина молодшого шкільного віку, аби провчити його за знущання з однокласників у школі. Це відео в соціальній мережі Weibo переглянуло кілька мільйонів людей.

Крім того, раніше з'явилось відео, на якому батько навколішки просить вибачення у своєї доньки-підлітка за те, що не може купити їй iPhone. Родичі спілкувались на підвищених тонах, тож випадкові перехожі добре чули, про що саме була їхня розмова.

Теги за темою
Китай Діти Скандал
Джерело матеріала
loader