Білорусь заявила, що відправляє свої війська в РФ на "навчання"
Білорусь заявила, що відправляє свої війська в РФ на "навчання"

Білорусь заявила, що відправляє свої війська в РФ на "навчання"

Слідом за Північною Кореєю до Росії відправлять свої війська влада Білорусі. Причиною у Мінську називають – військові навчання. Про це йдеться на вебсайті Міністерства оборони країни.

– Сьогодні ми приступаємо до наступного етапу – відправляємо військовослужбовців зі з'єднань та військових частин, щоб вони могли запозичити передові методики підготовки військ для подальшого впровадження їх у практику підготовки своїх військових частин, – йдеться у повідомленні.

Про кількість військових, які відправлять до РФ нібито на "навчання", Мінськ не розкриває. У білоруському Міноборони зазначили, що один із танкових батальйонів вже завершив навчання у Росії. У повідомленні йдеться, що білоруські військові були присутні на завершальному етапі злагодження підрозділів та "колеги" з Росії нібито "високо оцінили рівень підготовки військовослужбовців".

  • 14 жовтня президент України Володимир Зеленський заявив, що Північна Корея практично включилася у війну Росії проти України.
  • 18 жовтня у Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки заявили, що Росія вже розпочала активну підготовку солдатів з КНДР до бойових дій в Україні. Північнокорейські військові екіпіруються у форму, що носять російські солдати.
Теги за темою
Росія Білорусь
Джерело матеріала
loader
loader