У Резерв+ з'явився сервіс пошуку вакансії в Силах оборони - вже більше 4 тисяч пропозицій
У Резерв+ з'явився сервіс пошуку вакансії в Силах оборони - вже більше 4 тисяч пропозицій

У Резерв+ з'явився сервіс пошуку вакансії в Силах оборони - вже більше 4 тисяч пропозицій

У додатку "Резерв+" з'явився новий сервіс рекрутингу, що дозволяє знайти оптимальну для себе вакансію в армії. Зараз у додатку відкрито близько 4 тисяч вакансій, але їхня кількість постійно зростатиме. Про це повідомила прес-служба Міноборони.

- "Резерв+" стає екосистемою сервісів для військовозобов'язаного, яка допомагає йому вирішувати питання в кілька кліків. Дає можливість знайти собі бригаду, в яку можна потрапити безпосередньо, і посаду, на якій можна ефективно застосовувати свої знання та вміння. Це перша версія сервісу, поступово ми покращуватимемо його. Тому будемо раді почути фідбек користувачів, - зазначила заступник міністра оборони Катерина Чорногоренко.

За її словами, "Резерв+" допомагає користувачам вибрати посади, які найкраще відповідають їхньому досвіду та перевагам. Вона також пояснила, що для пошуку вакансії необхідно пройти короткий тест, вказавши, наприклад, наявність військової освіти чи сферу, в якій людина розбирається найкраще. Додаток містить детальний опис вакансій, включаючи інформацію про бригади, їх командування, досягнення та згадки у ЗМІ. Інтуїтивний інтерфейс дозволяє швидко приймати рішення: натиснути "плюс", щоб зберегти пропозицію для подальшого ознайомлення, або "мінус" для її відхилення.

  • Додаток "Резерв+" було запущено з 18 травня.
  • 12 жовтня Чорногоренко повідомила, що у додатку "Резерв+" незабаром запрацює сервіс з оформлення відстрочки чоловіків призовного віку та онлайн-рекрутинг.
    27 вересня стало відомо, що додаток "Резерв+" планують додати функцію отримання відстрочки від військової служби для студентів денної форми навчання, багатодітних батьків та осіб з інвалідністю.
Джерело матеріала
loader