Трунар позував з голими трупами і пропонував чоловіку наркотики, щоб той зайнявся сексом із тілом
Трунар позував з голими трупами і пропонував чоловіку наркотики, щоб той зайнявся сексом із тілом

Трунар позував з голими трупами і пропонував чоловіку наркотики, щоб той зайнявся сексом із тілом

Він визнав себе винним у створенні зображень оголених тіл, що зберігалися в його морзі.

У Великій Британії трунар-збоченець позував поруч з тілами оголених трупів і пропонував іншому чоловікові наркотики, щоб той зайнявся сексом з мертвим тілом.

Про це повідомляє Daily Star.

Найджел Робінсон-Райт з Блекпула був ув'язнений на 17 років у травні 2022 року після того, як визнав себе винним у низці огидних сексуальних злочинів, скоєних на його робочому місці в Престоні, графство Лансі.

Розслідування щодо кращого захисту гідності померлих показало, що він поширював екстремальні порнографічні зображення, зокрема із зображеннями закатованих дітей і мертвих тіл.

Розслідування, розпочате після знущань вбивці-некрофіла Девіда Фуллера в морзі, стосувалося огидних злочинів Робінсона-Райта.

Голова розслідування сер Джонатан Майкл сказав, що люди "шоковані" тим, що ритуальні послуги не контролюються, і що будь-хто може призначити себе директором похоронного бюро.

Проміжний звіт за результатами розслідування, опублікований цього тижня, згадує його злочини в розділі, присвяченому нещодавнім звинуваченням і обвинувальним вирокам, пов'язаним з похоронними бюро.

У ньому йдеться: "Найджел Робінсон-Райт позував для фотографій поруч з відкритими трунами і оголеними небіжчиками і запропонував чоловікові забезпечити його кристалічним метамфетаміном для полегшення сексуальної активності в каплиці відпочинку в похоронному бюро. Вони також ділилися сексуальними фантазіями про померлих людей у похоронному бюро".

Суддя Грем Ноулз, королівський адвокат, сказав Робінсон-Райту, що він вчинив "огидні" дії, які вимагали від нього "відкинути власну людяність".

Сер Джонатан Майкл, голова слідства, сказав: "Нам потрібен нормативний режим, який не допускатиме жодних форм зловживань або будь-яких дій, що ставлять під загрозу безпеку і гідність померлих. Директори похоронних бюро, з якими я зустрічався під час проведення цього розслідування, були турботливими і професійними. Однак, на жаль, є й винятки. Річ у тім, що будь-хто може себе позиціонувати як директор похоронного бюро. Він може робити це з дому і тримати тіла померлих у своєму гаражі, і ніхто не зможе його зупинити. Це не може бути правильно".

Джерело матеріала
loader
loader