Не будуть служити за певних умов: у ТЦК нагадали про вимогу до військовозобов'язаних
Не будуть служити за певних умов: у ТЦК нагадали про вимогу до військовозобов'язаних

Не будуть служити за певних умов: у ТЦК нагадали про вимогу до військовозобов'язаних

У Волинському Територіальному центрі комплектування нагадали про вимогу до військовозобов'язаних та пояснили, що за певних умов вони не будуть служити.

Про це заявив заступник керівника Волинського обласного ТЦК та СП полковник Дмитро Маруха.

Так, військовозобов'язані, які мають право на відстрочку під час мобілізації в Україні, повинні надати всі необхідні документи, якщо це буде зроблено, вони не проходитимуть військову службу. Маруха також зазначив, що за статистикою Волинська область демонструє найвищий відсоток оновлення даних військовозобов'язаних.

Він підкреслив, що військовозобов'язані, які мають право на відстрочку, можуть уникнути служби, якщо подадуть заяву та нададуть необхідні документи. "Головне — це надати всі документи," — зазначив Маруха.

Крім того, він повідомив, що в Волинській області вже почали надсилати повістки військовозобов'язаним чоловікам через "Укрпошту".

Усі військовозобов'язані, у тому числі ті, хто має право на відстрочку, повинні бути готові до можливості мобілізації. Працівник ТЦК Андрій Мороз зазначив, що співробітники територіальних центрів комплектування (ТЦК) виконують завдання, які їм поставило державне керівництво. Вони повинні здійснювати мобілізацію, оскільки без цього неможливо завершити війну.

Останні новини України:

В Україні розгорівся конфлікт між вагітною та представником ТЦК, відео: "Вони тут заодно всі абсолютно".

Поклали у власні кишені 34 мільйони з бюджету Дніпра: чиновники міськради завдали збитків.

Чиновник міської ради розбагатів завдяки корупційній схемі: використав своє службове становище.

Джерело матеріала
loader