Байден зробив гучну заяву щодо війни в Україні та назвав небезпечний період
Байден зробив гучну заяву щодо війни в Україні та назвав небезпечний період

Байден зробив гучну заяву щодо війни в Україні та назвав небезпечний період

Президент США впевнений у тому, що союзники повинні продовжувати підтримку України.

На Україну та її партнерів чекає важка зима, в контексті війни з країною-агресором РФ, заявив президент США Джо Байден.

При цьому, під час візиту до Німеччини, він закликав союзників продовжувати підтримку України, передає Reuters.

Водночас він переконаний у тому, що союзники мають забезпечувати підтримку, доки Україна не досягне справедливого та стійкого миру.

"Ми не можемо здатися. Ми повинні продовжувати нашу підтримку. На мою думку, ми маємо продовжувати, доки Україна не доб'ється справедливого та міцного миру відповідно до Статуту ООН", - додав Байден.

Що потрібно знати про Reuters?

"Ройтерз" (англ. Reuters) - британське агентство новин і постачальник даних про фінансові ринки, що надає інформаційні повідомлення газетам та іншим засобам масової інформації, пише Вікіпедія.

Reuters вважається одним із найбільших у світі міжнародних новинних агентств. Агентство існує з середини XIX століття

У Reuters працюють понад 14 000 співробітників у 91 країні світу. Серед них близько 2300 журналістів, а також фотокореспондентів і відеооператорів. Загалом агентство має 197 бюро, які працюють по всьому світу.

Дивіться відео - найцікавіше Байден приберіг наостанок:

Раніше Байден оголосив про нову допомогу США на $425 мільйонів. Пакет включатиме ракети-перехоплювачі до протиповітряних систем, боєприпаси типу "повітря-земля", артснаряди тощо.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Байден може дозволити Києву бити вглиб РФ після виборів. Якби США дозволили Україні використовувати ракети великої дальності, це стало б найважливішим сигналом.

Як повідомлялося раніше, Байден після візиту Зеленського до СШАзробив прогноз щодо завершення війни. Сполучені Штати нададуть підтримку Україні на кожному етапі її шляху, сказав Джо Байден.

Інші новини:

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader