"Залишилися десь у минулому": Слава Камінська показала рідкісні фото дітей від Едгара Камінського
"Залишилися десь у минулому": Слава Камінська показала рідкісні фото дітей від Едгара Камінського

"Залишилися десь у минулому": Слава Камінська показала рідкісні фото дітей від Едгара Камінського

Слава Камінська розповіла про свої помилки в материнстві.

Українська співачка Слава Камінська, яка виїхала жити за кордон, показала фото своїх дітей від колишнього чоловіка - Едгара Камінського.

На своїй сторінці в соцмережах співачка опублікувала кадри з Леонардом і Лаурою, а також зізналася, що припустилася помилки в материнстві.

"Пам'ятаю, як їхні маленькі долоні вміщалися в моїй руці, як вони тихо дихали поруч уві сні, як у їхніх очах відбивався весь світ, коли вони дивилися на мене. А зараз дивлюся на них - вони ще діти, але вже такі мудрі, з власними думками і мріями. І раптом усвідомлюєш: ті моменти, коли вони були зовсім маленькими, залишилися десь у минулому, відлунням у пам'яті. Тоді здавалося, що все це тільки початок", - розповіла артистка мовою країни-окупанта РФ.

Також Камінська зазначила, що потрібно жити в моменті і зараз вона просто насолоджується кожною хвилиною з дітьми.

"Тепер розумію, що занадто часто дивилася на годинник і занадто рідко в їхні очі. Але зараз я тут. Вчуся бути в моменті, жити не в минулому і не в майбутньому, а тут і зараз. Вчуся радіти їхньому сміху, їхнім жартам, їхньому відкриттю цього світу. Час не повернути, але він вчить нас важливого. І, напевно, це один із найдорожчих уроків, які я отримала", - заявила Слава.

Хто така Слава Камінська?

Слава Віталіївна Камінська - українська співачка, учасниця жіночого поп-гурту "НеАнгели" (2006-2021), дизайнерка та інста-блогерка.
16 липня 2014 року Слава вийшла заміж за пластичного хірурга Едгара Камінського і взяла його прізвище. 12 грудня 2014 року у пари народився син Леонард, а 6 грудня 2015 року - дочка Лаура. 1 липня 2019 року пара розлучилася.

Слава Камінська - останні новини по темі

Зазначимо, раніше Слава Камінська отримала масу хейту від українців за нову пісню, яку співає мовою терористичної РФ, та ще й заспівала про "чоловіка-росіянина".

А також Слава Камінська в сторіс в Instagram проговорилася одразу за двома пунктами: по-перше назвала таємничого бойфренда своїм чоловіком, по-друге - озвучила його ім'я. Співачка раніше розповідала, що він іноземець, але звуть чоловіка Олексієм.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader