Стало відомо, чому Гейлі Бібер не з'явилася на показі Victoria's Secret
Стало відомо, чому Гейлі Бібер не з'явилася на показі Victoria's Secret

Стало відомо, чому Гейлі Бібер не з'явилася на показі Victoria's Secret

Гейлі Бібер вважається однією з провідних моделей Victoria's Secret, минулого року вона взяла участь у кількох рекламних зйомках компанії. Однак на показі в Нью-Йорку зірка не з'явилася.

Американська модель і телезірка Гейлі Біберпропустила показ колекції Victoria's Secret, який відбувся ввечері 15 жовтня в Duggal Greenhouse у Нью-Йорку і на це є свої причини, пише Daily Mail.

27-річну Гейлі у вівторок не було видно на показі мод знаменитого бренду, де на подіумі блищали її подруги Джіджі та Белла Хадід. Це пов'язано з тим, що "у неї зараз багато справ, і я думаю, всі це розуміють", — повідомило джерело.

Модель Гейлі Бібер
Фото: Instagram haileybieber

Зокрема, є три дуже вагомі причини, через які вона відмовилася від участі в найбільшому показі спідньої білизни року. Одна з причин, і вона найбільш очевидна, полягає в тому, що вона нещодавно стала мамою — її малюкові лише сім тижнів. Джек Блюз Бібер народився 22 серпня 2024 року.

Гейлі Бібер зі своїм чоловіком Джастіном
Фото: Instagram @justinbieber

Але є й інші причини, через які Гейлі залишається вдома. Дві інші причини — скандал із репером Дідді, до якого причетний її чоловік, а також складні стосунки з її батьком Стівеном Болдвіном і матір'ю. Крім того, зірка останнім часом дуже піклується про своє здоров'я.

"Гейлі прекрасно розуміє, що їй необхідно уникати стресу в післяпологовий період, оскільки вона перебуває в делікатному становищі, а її здоров'я — головний пріоритет. Лише два роки тому їй зробили операцію на серці", — сказало джерело. Відомо, що в березні 2022 року в Бібер з'явилися симптоми, схожі на інсульт, і її госпіталізували. Лікарі визначили, що тромб перемістився з її серця в мозок, спричинивши транзиторну ішемічну атаку (ТІА), також відому як міні-інсульт. Тоді вона перенесла складну операцію.

Раніше, 15 жовтня, Фокус писав про те, що Гейлі Бібер не дозволяє батькам бачитися з її двомісячним сином.

Джерело матеріала
loader