Колишній учасник One Direction Ліам Пейн загинув в Аргентині
Колишній учасник One Direction Ліам Пейн загинув в Аргентині

Колишній учасник One Direction Ліам Пейн загинув в Аргентині

Колишній учасник бойз-бенду One Direction Ліам Пейн загинув в Аргентині. Співак випав із вікна готелю в Буенос-Айресі, пишуть Reuters  та CNN.

- Ліам Джеймс Пейн, композитор і гітарист, колишній учасник групи One Direction, загинув сьогодні після падіння з третього поверху готелю в районі Палермо, – ідеться в заяві місцевої поліції.

Тіло музиканта виявили у внутрішньому дворику готелю. За даними,  в аргентинську столицю Пейн приїхав на концерт іншого колишнього учасника One Direction – Найла Горана. При цьому у розкладі туру відзначалось, що концерт в Буенос-Айресі відбудеться 2 жовтня.

За даними поліції Буенос-Айреса, співробітники поліцейської дільниці 14B вирушили в готель у середу вдень після дзвінка в службу 911 про агресивного чоловіка, який, імовірно, перебував під впливом наркотиків або алкоголю. У заяві поліції не вказано, що це був Пейн,  наголошує CNN.

- Наші серця абсолютно розбиті, і ми бажаємо багато світла і сили його сім'ї та близьким, – написала латиноамериканська філія MTV у своєму повідомленні в соцмережі X.

Ліам Пейн був відомий як учасник популярного британського бойз-бенду One Direction, до складу якого також входили Гаррі Стайлз, Зейн Малік, Луї Томлінсон і Найл Горан.  У 2015 році One Direction оголосила про перерву у своїй діяльності. Згодом Пейн випустив свій дебютний сольний альбом 2019 року під назвою "LP1".

У травні 2023 року Пейн оголосив про роботу над новим альбомом і планами  турне. Його тур мав розпочатися в Південній Америці у вересні 2023 року, але Пейн був змушений перенести заплановані дати після перенесеної ниркової інфекції.

  • 7 жовтня у автомобільній аварії загинув народний артист України Богдан Сташків.
  • 20 червня пішов із життя відомий канадський актор Дональд Сазерленд. Йому було 88 років і в останні роки життя він боровся проти тяжкої хвороби. 
Джерело матеріала
loader
loader