Чоловік виявив загадковий "сюрприз" у ванній кімнаті свого готельного номера
Чоловік виявив загадковий "сюрприз" у ванній кімнаті свого готельного номера

Чоловік виявив загадковий "сюрприз" у ванній кімнаті свого готельного номера

За словами клієнта, несподівана знахідка змусила його хвилюватися, саме тому він звернувся до інтернет-спільноти, аби з’ясувати всю правду.

Користувач TikTok, якого звуть Еш, показав тривожну знахідку, яку він виявив у ванній кімнаті свого готельного номера. Детальніше про цю історію він розповів в окремому відео.

За словами чоловіка, дивний "сюрприз" чекав на нього в номері готелю у Ванкувері (Канада). "Новий страх розблоковано. Ненавиджу це", — зазначив він в описі до відео, на якому зображені загадкові двері.

Далі Еш показує нижній замок, який замикає та відмикає двері зсередини та зовні, а потім додає: "А як щодо цього?". Як виявилось, там є ще один замок — верхній, але його використовують виключно ззовні, тобто людина, яка має ключа, може замкнути гостя у кімнаті.

"Що, якщо я піду в туалет, а хтось увірветься та замкне мене? Що тоді?!" — поцікавився розлючений автор ролика. Його відео зібрало понад 16 000 переглядів у TikTok.

Чоловік виявив дивний замок у ванній кімнаті
Фото: TikTok | Ashiv

Користувачі мережі у розділі коментарів почали ділитися своїми думками та висувати найрізноманітніші теорії щодо призначення верхнього замка на дверях у ванну.

  • "Так, брате, не ризикуй";
  • "Це жахливо";
  • "Принаймні, у вас є туалет і вода в раковині";
  • "Уявіть собі готелі, які зачиняють вас у кімнаті, якщо ви не заплатите".

Один з учасників обговорення, який працював охоронцем у готелі, спробував усе пояснити: "Припускаю, що верхній замок для надзвичайних ситуацій, майстер-ключ мають лише охоронці та менеджери".

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що Джош Керр з Великої Британії помітив, що вартість проживання у п'ятизірковому турецькому готелі з системою "все включено" виходить дешевше, аніж оренда квартири у центрі міста.

Крім того, у 2020 році в Таїланді Веслі Барнса зі США посадили до в'язниці через негативний відгук про готель Sea View Resort. За це чоловікові загрожувало до двох років позбавлення волі.

Теги за темою
Туризм
Джерело матеріала