ЄРЕТИК: фінальний трейлер напруженого трилеру-горору з Г’ю Грантом
ЄРЕТИК: фінальний трейлер напруженого трилеру-горору з Г’ю Грантом

ЄРЕТИК: фінальний трейлер напруженого трилеру-горору з Г’ю Грантом


Компанія ADASTRA CINEMA офіційно повідомляє, що новий горор та психологічний трилер "ЄРЕТИК" вийде в широкий прокат в Україні з 28 листопада.  
Ми раді презентувати вам фінальний трейлер стрічки:

За сюжетом, двоє мормонських міссіонерок (Софі Тетчер і Хлоя Іст) намагаються навернути у віру літнього чоловіка (Г’ю Грант). Проте, на перший погляд милий слухач, виявляється маніяком та антирелігійним фанатиком. Тепер дівчатам доведеться шукати вихід з його будинку-лабіринту з безліччю пасток та витончених тортур, які Єретик називає - “випробуванням віри”.

“Єретик” Бека та Вудса зібрав по-справжньому зірковий каст акторів. Радикально нове для своєї кар’єри амплуа отримав зірка “Джентельменів” Г’ю Грант - фанатичний атеїст, що балансує між іронічним циніком та жорстоким маніяком. Ролі сестер-мормонок виконують яскраві Софі Тетчер (“Шершні”, “MaXXXін”) та Хлоя Іст (“Фабельмани”).

Продюсером фільму виступила Стейсі Шер, яка працювала з Квентіном Тарантіно над його культовими стрічками “Кримінальне чтиво”, “Джанго вільний” і “Мерзенна вісімка”, а також спродюсувала “Ерін Брокович” та горрор “Ключ від усіх дверей”. Втілити на екрані похмурі лабіринти Єретика режисеру допомагав легендарний оператор “Олдбоя”, “Воно” та “Вонки” Чунг-хун Чунг.
 

Джерело матеріала