Харківські музиканти прокоментували облаву ТЦК на їхньому концерті і розкрили, що насправді сталося
Харківські музиканти прокоментували облаву ТЦК на їхньому концерті і розкрили, що насправді сталося

Харківські музиканти прокоментували облаву ТЦК на їхньому концерті і розкрили, що насправді сталося

Артистки спростували чутки про вручені повістки і пояснили, чому їм довелося скасувати концерти.

Харківські музиканти прокоментували чутки, що на їхньому концерті нібито була облава ТЦК і розповіли, що тоді насправді сталося.

Мова йде про "True Tough", "Ґрунт палає" та "Mordox". У спільному дописі в Instagram музиканти прокоментували чутки, які днями поширилися довкола них. Артисти підтвердили, що дійсно перед виступом до них навідалися працівники ТЦК у супроводі поліцейських. Музикантів попросили проїхати з ними лише для перевірки документів. Артисти зазначили, що концерти довелося скасувати через те, що дана процедура забрала чимало часу, тож можливості виступити перед публікою в них вже не було.

"У Харкові на початку виступу до нас завітали представники ТЦК у супроводі поліції і попросили проїхати з ними для перевірки документів. Хочемо зауважити, що на перевірку документів забрали лише учасників Mordox, True Tough і нашого оператора (який є учасником "Ґрунт Палає"). На жаль, ми перебували в ТЦК довше, ніж очікувалося, тому можливості провести концерти у нас не було. Протягом усього часу перебування у ТЦК більше людей на перевірку документів не з'явилося", - прокоментували артисти.

Музиканти також наголосили, що їх не затримували силою, а лише просто попросили проїхати з ними задля перевірки документів. Вони зазначили, що ТЦК просто виконували свою роботу і це стандартна процедура в умовах війни.

"Зауважимо, ТЦК виконували свою роботу, нас не затримували силою, а просто попросили проїхати і перевірити документи. В цілому, це звичайний процес, через який проходять багато українців, і ми не виняток", - запевнили артисти.

  • Кличко різко відреагував на запитання про екснаречену Панеттьєрі – матір його 9-річної доньки
  • Дзідзьо вперше за тривалий час показав маму, яка приїхала до Києва погостювати
  • Настя Каменських показалася з Потапом і висловилася про їхній шлюб
Джерело матеріала
loader