Трамп заявив, що Путін казав йому про напад на Україну
Трамп заявив, що Путін казав йому про напад на Україну

Трамп заявив, що Путін казав йому про напад на Україну

Російський диктатор Путін казав нинішньому кандидату у президенти США  - Дональду Трампу – про наміри вдертися в Україну ще в ті часи, коли американський бізнесмен був займав посаду президента. Про це Трамп заявив на заході в мерії міста Оукс, на сході Пенсільванії, пише The Telegraph.

- Це було зіницею його ока, він говорив про це, але я сказав, що він на це не піде, - зазначив Трамп.

Екс-президент США запевнив, що  має гарні стосунки з Путіним і що при ньому вторгнення в Україну «ніколи не сталося»,  адже він нібито "добре ладить" з російським диктатором.

Також Трамп заявив про добрі стосунки з президентом Зеленським. Політик запевняє, що  покладе край війні у Східній Європі ще до того, як його знову оберуть главою держави.

- Байден нічого не зробив для цього - він навіть не розмовляв з Путіним більше року. Це війна, яка має закінчитися, і я збираюся покласти край цій війні... Я збираюся спробувати покласти край цій війні як обраний президент. Я хочу, щоб люди перестали вмирати, от і все, - запевнив кандидат у президенти США.

Дональд Трамп був 45-м президентом США. Він займав посаду з 20 січня 2017 до 20 січня 2021 року від Республіканської партії. 

  • 27 вересня Трамп заявив, що виступає за "справедливий мир", а Зеленський у відповідь запросив його до Києва. 
  • 26 вересня Зеленський зустрівся у Білому домі з президентом Джо Байденом та віце-президентом Камалою Харріс, яким представив план перемоги України у війні з Росією. 
Теги за темою
Володимир Путін Дональд Трамп
Джерело матеріала
loader
loader