Vivo анонсувала преміум-смартфон X200: які основні характеристики
Vivo анонсувала преміум-смартфон X200: які основні характеристики

Vivo анонсувала преміум-смартфон X200: які основні характеристики

Vivo випустила X200: ця серія гаджетів знаменує собою спробу компанії підкорити прибутковий сегмент високого класу у світовій індустрії смартфонів.

Китайський гігант Vivo в понеділок представив на материковому Китаї свою преміальну серію X200, оснащену новим 3-нанометровим процесором MediaTek. Про це пише South China Morning Post.

Він має підтримку формату Live Photo, через кілька тижнів після того, як Apple і Huawei Technologies представили свої новітні флагманські моделі смартфонів.

Нова серія мобільних телефонів компанії представлена трьома моделями — початкового рівня X200, а також X200 Pro і X200 Pro mini — на базі однокристальної системи Dimensity 9400 від MediaTek, яку тайванська напівпровідникова компанія рекламує як оптимізовану для передових застосунків штучного інтелекту, захопливих ігор і неймовірної фотографії.

Новий вдосконалений чип у X200 відображає прагнення Vivo впроваджувати новітні технології у свої смартфони, випереджаючи інших конкурентів на ринку Android-смартфонів.

Очікується, що Dimensity 9400 від MediaTek буде прийнятий такими компаніями, як Samsung Electronics, Oppo і Redmi від Xiaomi наприкінці цього року або на початку 2025.

Vivo заявила у своїй заяві, що підтримка формату Live Photo гарантує повну сумісність системи обробки зображень X200 з iPhone.

Формат дає змогу користувачеві закарбувати те, що відбувається безпосередньо до і після зйомки фотографії, включно зі звуком, з коротким відео, вбудованим після даних зображення. Користувач робить Live Photo так само, як і звичайну фотографію.

Що стосується інших функцій обробки зображень, флагманська модель X200 Pro оснащена новим датчиком Sony та "апохроматично скоригованою" камерою Zeiss з 200 мільйонами пікселів, яка, як стверджується, значно покращує деталізацію за умови 20-кратного збільшення і більше за допомогою своїх алгоритмів.

Крім того, модель підтримує запис відео 4K зі швидкістю 120 кадрів на секунду і кінематографічну сповільнену відеозйомку — нову функцію, представлену в моделях iPhone 16 Pro від Apple.

Vivo X200 також підтримує так званий безмережевий зв'язок через з'єднання Bluetooth, що дає змогу двом пристроям відображати місцеположення на карті й обмінюватися голосовими та текстовими повідомленнями на відстані до 2 кілометрів.

Раніше ми повідомляли, як заощадити заряд акумулятора, щоб iPhone працював днями. Налаштувати режим економії енергії, підтримувати смартфон у зарядженому стані, або встановити спеціальний застосунок, що регулює витрату енергії — вибір за користувачами.

Джерело матеріала
loader