В онука Алли Пугачової серйозні проблеми - що сталося
В онука Алли Пугачової серйозні проблеми - що сталося

В онука Алли Пугачової серйозні проблеми - що сталося

Нікіта Пресняков зазнав чималих збитків.

Російський співак Нікіта Пресняков, який мовчить про терористичне вторгнення РФ в Україну, але виїхав з країни-окупанта жити в США, втрачає свій бізнес у Росії.

Як повідомляють пропагандистські росЗМІ, Пресняков зазнав збитків на 1 мільйон рублів.

"У 2018 році онук Алли Пугачової Нікіта Пресняков відкрив свій бізнес зі встановлення спортивних майданчиків за заявками забудовників Москви і регіонів. Оформлено компанію на кохану музиканта - Олену Преснякову, проте серед засновників компанії є ім'я Нікіти. Згідно з даними журналістів, за 2023 рік ТОВ ТД "НИКО СПОРТ" зазнала збитків на 1 млн рублів. При цьому доходи компанії склали 5,8 млн рублів, а витрати 6,8 млн рублів", - заявили росЗМІ.

Хто такий Нікіта Пресняков?

Нікіта Пресняков - російський актор кіно, телебачення і дубляжу, співак і музикант. Соліст групи MULTIVERSE.
Народився 21 травня 1991 року в Лондоні в сім'ї співака Володимира Преснякова-молодшого та співачки й актриси Христини Орбакайте. Разом із дружиною Оленою Красновою восени 2022 року поїхав жити до США.

Нікіта Пресняков - останні новини по темі

Зазначимо, раніше путініст Володимир Пресняков розповів, як ставиться до свого сина Нікіти, який у нього народився у шлюбі з Крістіною Орбакайте. У коментарі для пропагандистських росЗМІ, Пресняков розповів, що продовжує спілкування з сином і хоче, щоб у нього все вийшло.

А також нещодавно Наталя Подольська привіталаз днем народження свекра і показала їхнє спільне фото з Нікітою Пресняковим.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader