Українські партизани "АТЕШ" розкрили місце розташування ППО "Панцир-С1" в Москві
Українські партизани "АТЕШ" розкрили місце розташування ППО "Панцир-С1" в Москві

Українські партизани "АТЕШ" розкрили місце розташування ППО "Панцир-С1" в Москві

Після удару по центру радіотехнічної розвідки та аеропорту "Остафьево" в столиці РФ окупанти почали посилювати захист своїх об'єктів, збільшуючи кількість ЗРК, кажуть у підпіллі.

В Росії в Москві партизани військового руху українців і кримських татар "Атеш" з'ясували, де окупанти встановили комплекс ППО. Про це йдеться в телеграм-каналі "Атешу".

"Наші агенти виявили розташування комплексу ППО "Панцир-С1" на околицях Москви. Цей ЗРК захищає ключові промислові, адміністративні та військові об'єкти від атак безпілотників, авіації і крилатих ракет", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після успішних ударів Сил оборони України у серпні 2024 року по центру радіотехнічної розвідки та аеропорту "Остафьево" в Москві атаки БПЛА вглиб Росії стали регулярними, а окупанти почали посилювати захист своїх об'єктів, збільшуючи кількість систем ППО.

"Наші агенти активно фіксують нові точки розміщення комплексів та оперативно передають дані для подальших дій", — зазначають в "Атеш".

Нагадаємо, що 26 серпня повідомлялося, що у котеджному селищі "Ромашково-21", що в Московській області, місцевий житель зняв на відео роботусистеми ППО "Панцир С-1", встановленої на вежі. Раніше цей "Панцир" уже був помічений, а в Московській області такі системи стали встановлювати на будівлях та інших високих об'єктах після перших ударів українських дронів по столиці РФ навесні 2023 року.

Теги за темою
Москва
Джерело матеріала
loader
loader