Apple випустить розумні окуляри та AirPods із камерами у 2027 році, — Марк Гурман
Apple випустить розумні окуляри та AirPods із камерами у 2027 році, — Марк Гурман

Apple випустить розумні окуляри та AirPods із камерами у 2027 році, — Марк Гурман

Apple випустить розумні окуляри та AirPods із камерами у 2027 році, — Марк Гурман - Фото 1

Розумні окуляри Apple будуть подібними до Meta Ray-Ban, тоді як наступні AirPods оснастять камерами.

За даними Марка Гурмана з Bloomberg, Apple все ще готує нові пристрої, однак не випустить їх раніше 2027 року.

У випадку з окулярами Apple хоче виправдати багатомільйонні інвестиції у дослідження та розробку візуального інтелекту Vision Pro, запровадивши технологію у додаткові продукти (її нам також демонстрували під час показу камери iPhone 16). Потенційний пристрій Apple — це не повноцінні AR-окуляри з дисплеями, а скоріше розумні окуляри з вбудованими камерами, динаміками та мікрофонами, подібні до Ray Ban від Meta, які продаються за ціною $299+.

Стосовно самої гарнітури, то чимало користувачів вважають її занадто важкою для тривалого використання, дорогою (ціна $3500)та схильною до перегріву, що відносить пристрій до нішевого статусу. Повідомлялось також, що інтерес до гарнітури знизився з моменту її запуску, а продажі не виправдали очікувань Apple. Гурман також згадав у звіті про плани щодо найближчих ітерацій Vision Pro: дешевша версія за ціною близько $2000 може з’явитися вже наступного року, а гарнітура другого покоління з оновленим процесором запланована на 2026 рік.

Apple також продовжує роздумувати над створенням AirPods з камерами — розробка відома під кодовою назвою B798. Ймовірно, навушники матимуть такі самі розміри як і поточна версія, але отримають камери з низькою роздільною здатністю і використовуватимуть штучний інтелект для допомоги користувачам у повсякденних справах.

Apple випустить розумні окуляри та AirPods із камерами у 2027 році, — Марк Гурман - Фото 2
Теги за темою
Apple
Джерело матеріала
loader
loader