На Закарпатті жінки переплутали авто прикордонників з ТЦК і перекрили їм дорогу
На Закарпатті жінки переплутали авто прикордонників з ТЦК і перекрили їм дорогу

На Закарпатті жінки переплутали авто прикордонників з ТЦК і перекрили їм дорогу

На Закарпатті жінки перекрили дорогу автомобіля прикордонників, на даючи їм  проїхати до місця несення служби прикордонному наряду. Як повідомляє «Укрінформ» з посиланням на речницю Мукачівського прикордонзагону ДПСУ Лесю Федорову, інцидент стався в селі Крива на Тячівщині.

Відео інциденту з’явилося у соцмережах на вихідних. На ньому група жінок із дітьми спробували завадити проїзду авто прикордонників. Вона додала, що «суть вимог групи була незрозумілою». Згодом до місця події викликали співробітників поліції.

- Було повідомлення про конфлікт між мешканцями села Крива та нарядом прикордонників, який їхав на місце несення служби у селі Крива на Тячівщині. На місце події виїжджали поліцейські, наразі триває перевірка, - своєю чергою прокоментувала речниця ГУНП в Закарпатській області Ганна Дан.

Як вдалося з'ясувати правоохоронцям, під час інциденту, що стався в селі Крива, ні авто прикордонників, ані особовий склад ДПСУ не постраждали. За даними поліції, попередньо до ЄРДР відомості про інцидент не вносили.

  • 4 липня у Ворохті Івано-Франківської області люди перекрили дорогу, заблокувавши таким чином роботу ТЦК. Місцеві мешканці скаржаться, що туристи перестали відвідувати населений пункт, оскільки бояться бути мобілізованими. 
  • На Закарпатті кілька десятків жінок перекрили трасу Київ - Чоп, безперервно рухаючись пішохідним переходом. У такий спосіб вони протестували проти примусової мобілізації. 
Теги за темою
Закарпаття
Джерело матеріала
loader