Курячий м'ясний хліб з овочами: легкий та ситний варіант для перекусу
Курячий м'ясний хліб з овочами: легкий та ситний варіант для перекусу

Курячий м'ясний хліб з овочами: легкий та ситний варіант для перекусу

Популярна авторка кулінарного блогу Юлія Віліч в Instagram поділилася своїм варіантом рецепту м'ясного хліба з овочами.

Цей м'ясний хліб з курячим фаршем та овочами – ідеальний вибір для здорових бутербродів. Він виходить дуже смачним, ситним та корисним.

Інгредієнти:

  • 1 кг м'ясного фаршу (курячий)
  • 300 г відвареної пекінської капусти (без зайвої вологи, варити 30 хвилин)
  • 2 цибулини (дрібно нарізані та обсмажені на невеликій кількості олії)
  • 4 яйця
  • 100 г болгарського перцю (нарізаного на дрібні шматочки)
  • 100 г моркви (нарізаної та відвареної до стану аль денте)
  • Декілька столових ложок консервованого горошку
  • 3 ст. л. манної крупи
  • Сіль, перець за смаком

Приготування:

У блендері змішайте пекінську капусту та обсмажену цибулю до стану пюре. Перекладіть отриману масу миску з фаршем. Додайте сіль та перець за смаком. Вбийте яйця і наприкінці додайте манну крупу. Добре перемішайте масу.

Змастіть форму для випікання вершковим маслом і присипте сухарями.

Викладіть м'ясну масу у форму і випікайте в розігрітій духовці: спочатку 20 хвилин при температурі 240 градусів, потім понизьте температуру до 160 градусів і випікайте ще 40-50 хвилин.

Після випікання дайте хлібу повністю охолонути у формі, потім вийміть та наріжте на порційні шматочки.

Останні новини України:

Дешевше і смачніше за рис: "Мастер Шеф" Литвинова показала, як заощадити на приготуванні плова.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader