За вбивства громадян США: Трамп закликає запровадити смертну кару для мігрантів
За вбивства громадян США: Трамп закликає запровадити смертну кару для мігрантів

За вбивства громадян США: Трамп закликає запровадити смертну кару для мігрантів

Трамп вважає, що слід запровадити смертну кару для тих мігрантів, які здійснять вбивства цивільних громадян чи представників правоохоронних органів США.

Кандидат від Республіканської партії США Дональд Трамп учергове заявив про необхідність застосовувати смертну кару проти мігрантів, які вбивають громадян США та співробітників правоохоронних органів. Про це пише NBC News.

"Цим я закликаю до смертної кари для будь-якого мігранта, який вбив американського громадянина або співробітника правоохоронних органів", — сказав Трамп на передвиборчому мітингу в Ріно, штат Невада.

Журналісти пишуть, що республіканець зробив схожу заяву під час свого мітингу того ж дня під час зустрічі з прихильниками у місті Аврора, штат Колорадо. Під час свого виступу Трамп використовував різку риторику, заявляючи, що він "врятує" місто, яке він охарактеризував як "захоплене та завойоване" мігрантами, які нелегально в’їхали в країну.

"Я врятую Аврору та кожне місто, яке було захоплене та завойоване", — сказав експрезидент США.

ЗМІ вказує, що Трамп звинуватив віцепрезидентку США Камалу Гарріс у тому, що третє за величиною місто Колорадо захоплене членами банди з Венесуели, і що нібито вона дозволила "армії нелегальних іноземців-членів банди та злочинців-мігрантів" потрапити в США "з нетрів [країн] третього світу" і руйнувати такі міста, як Аврора.

Мер міста Аврора, республіканець Майк Кофман, відкинув такі заяви кандидата у президенти США, і заявив, що він хотів показати колишньому президенту, "що ця розповідь не відповідає дійсності у питанні міграції".

Нагадаємо, 25 вересня гаїтянська спільнота подала позов проти Трампа і Джей Ді Венса за фейк про "поїдання котів і собак". Гаїтянська спільнота Спрингфілда вимагає негайно висунути звинувачення проти Трампа і Венса за очорнення їх фейковими звинуваченнями, які також були спростовані місцевою поліцією.

10 жовтня Трамп заявив, що майже досяг ядерного роззброєння РФ і Китаю. На його думку, Вашингтон був близький до угоди щодо позбавлення від ядерної зброї. Він наголосив, що ядерна війна — це "найбільша загроза".

Джерело матеріала
loader
loader