Винуватець резонансної ДТП, який заявив про причетність до "Океану Ельзи", був тверезим, - поліція
Винуватець резонансної ДТП, який заявив про причетність до "Океану Ельзи", був тверезим, - поліція

Винуватець резонансної ДТП, який заявив про причетність до "Океану Ельзи", був тверезим, - поліція

Правоохоронці прокоментували дорожньо-транспортну пригоду у центрі Києва 10 жовтня. Водій автомобіля Mercedes-Benz не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини на тротуар та наїхав на дівчину та чоловіка, які перебували на території кафе. Водій заявив, що він має відношення до групи "Океан Ельзи", що потім спростували самі музиканти. Що загрожує водієві, розповіли у поліції.

- 24-річний водій автомобіля Mercedes-Benz, не впоравшись із керуванням, виїхав за межі проїжджої частини на тротуар з наступним наїздом на дівчину та чоловіка, які перебували на літній терасі закладу харчування. Внаслідок ДТП 24-річну дівчину було госпіталізовано до лікарні, де після надання медичної допомоги її відпустили. 35-річний чоловік звернувся до лікарні самостійно зі скаргою на біль у нозі, йому надали допомогу без госпіталізації, – розповіли правоохоронці.

Слідчі направили потерпілих для проведення судово-медичного дослідження. Після встановлення ступеня тяжкості отриманих тілесних ушкоджень буде ухвалено рішення про правову кваліфікацію цієї події. У поліції запевнили, що перевірили водія на наявність алкоголю у крові. Попередні результати показали, що він був тверезим. Також винуватець ДТП пройшов медичний огляд у одному із закладів охорони здоров'я. Наразі поліцейські очікують на результати експертизи.

  • У Києві ввечері у четвер, 10 жовтня, сталася ДТП на вулиці Саксаганського. Там Mercedes влетів у людей на тротуарі. У соціальних мережах з'явилися подробиці, і, як виявилося, до цієї події вже встигли "приліпити" навіть співака Святослава Вакарчука.
  • Винуватець ДТП заявив, що є членом команди "Океану Ельзи". Насправді він не мав жодного відношення до рок-групи, а був особистим водієм відомої блогерки та власниці бренду ONE BY ONE Лідії Сметани.
  • 11 жовтня Лідія Сметана вибачилася за ДТП за участю свого водія. Вона зізналася, що шокована тим, що сталося, і все тримає на особистому контролі. Також Сметана наголосила, що відповідні правоохоронні органи "були викликані на місце події, всі необхідні тести водій склав – вони є негативними".
Теги за темою
поліція ДТП
Джерело матеріала
loader