Зірка "Англійського пацієнта" таємно вийшла заміж за головного редактора Bloomberg
Зірка "Англійського пацієнта" таємно вийшла заміж за головного редактора Bloomberg

Зірка "Англійського пацієнта" таємно вийшла заміж за головного редактора Bloomberg

Пара не розповідає про свій статус широкому загалу. Відомо, що вони в романтичних стосунках уже п'ять років.

Знаменита британська акторка і режисерка Крістін Скотт Томас таємно вийшла заміж за головного редактора Bloomberg Джона Міклтвейта, повідомляє Independent.

Пара, яка разом уже п'ять років, розповіла друзям, що весілля відбулося у вересні, на ньому були присутні тільки члени їхньої родини. Про подробиці торжества закохані не повідомили. Один із друзів пари зазначив: "Вони ідеальна пара. Обидва розумні, іронічні та цікаві, а також віддані одне одному. Усі в захваті від того, що вони одружилися після чудового п'ятирічного роману".

Крістін Скотт Томас і Джон Міклтвейт
Фото: Getty Images

Що відомо про молодят

Відтоді, як Прінс затвердив Крістін Скотт Томас на роль своєї партнерки у фільмі "Під вишневим місяцем" у 1986 році, 64-річна акторка знялася в понад 70 фільмах англійською та французькою мовами, включно з "Чотирма весіллями й одними похоронами". , "Англійський пацієнт" і "Темні часи", спільно з колегою по фільму "Повільні коні" Гері Олдманом.

Крістін прожила кілька років у Франції і 2015 року була удостоєна ордена Почесного легіону в традиційному для країни списку почесних гостей Дня взяття Бастилії.

62-річний британський журналіст Джон Міклтвейт з 2015 року керує редакцією Bloomberg, у якій працює 2700 співробітників. До приходу в американський фінансовий інформаційний гігант, що належить колишньому меру Нью-Йорка Майку Блумбергу, він протягом дев'яти років був головним редактором The Economist.

Раніше, 30 вересня, Фокус писав про те, що 41-річна грецька принцеса Теодора вийшла заміж через 6 років після заручин.

Теги за темою
актриса
Джерело матеріала
loader
loader