Після трьох років невідомості: батька-втікача помітили з дітьми серед дикої природи
Після трьох років невідомості: батька-втікача помітили з дітьми серед дикої природи

Після трьох років невідомості: батька-втікача помітили з дітьми серед дикої природи

Мати дітей відчула полегшення, коли побачила, що її діти все ще живі.

Том Філіпс разом із трьома дітьми Джейдою, Маверіком та Ембер зникли з міста Марокпа у грудні 2021 року. Однак на початку жовтня 2024 року їх помітили у пустельній місцевості Нової Зеландії, пише Metro.

3 жовтня камери зафіксували, як Том разом із дітьми, одягненими у камуфляж, гуляв пагорбами неподалік від їхнього рідного містечка. Про це одразу дізналася мати дітей Кетрін.

"Я неймовірно рада бачити, що мої діти живі. Це справжнє полегшення", - розповіла вона місцевим ЗМІ.

Однак жінка висловила занепокоєння щодо стану здоров'я своїх дітей, адже за її словами, батько Джейди, Маверіка і Ембер створив для них небезпечні умови. Кетрін наполягає, що її дітям потрібна медична допомога, особливо наймолодшій дочці Ембер, у якої є астма.

"Те, що робить Том, не є нормальним. Не можна ізолювати дітей і контролювати їх. Це зневага та жорстоке поводження", - наголосила вона.

У місцевій поліції підтвердили достовірність запису із камер та заявили, що це "позитивний знак для родини", однак продовжується пошук доказів, щоб ухвалити подальші рішення.

Важливо, що Філіпс вже не перший раз забирав дітей із собою на довгий час. У вересні 2021 року він пішов із ними в ліс і повернувся лише через 18 днів. Окрім цього, Філіпса розшукують через підозру у збройному пограбуванні у вересні 2023 року.

Через це місцевим рекомендують не наближатися до батька трьох дітей, а поліція розшукує тих, хто міг йому надавати допомогу під час втечі аби визначити точне місцезнаходження чоловіка та безпечно повернути дітей.

Що відомо про Metro?

Metro - найбільша за тиражем безкоштовна газета-таблоїд у Великій Британії. Видається у форматі таблоїду компанією DMG Media. Газета розповсюджується з понеділка по п'ятницю (за винятком державних свят і періоду між Святвечором і Новим роком включно) вранці в громадських місцях в Англії, Уельсі та Шотландії. Копії також роздаються пішоходам, повідомляє Вікіпедія.

У липні 2001 року Metro запустила інтернет-версію газети. У період з 2001 по 2014 рік більшість статей друкованого видання були опубліковані на цьому сайті, а також додатковий контент, доступний лише в Інтернеті, такий як блоги та колонки з думками.

Читайте також інші незвичні історії:

Джерело матеріала
loader
loader