У Рівному водій "під кайфом" поскаржився у поліцію, що за ним женеться поліція
У Рівному водій "під кайфом" поскаржився у поліцію, що за ним женеться поліція

У Рівному водій "під кайфом" поскаржився у поліцію, що за ним женеться поліція

У Рівному в поліцію зателефонував чоловік і повідомив, що їде містом на шаленій швидкості і що його переслідують правоохоронці. Врешті, порушника все ж затримали. Виявилося, що він перебуває у стані наркотичного сп'яніння. Про курйозний випадок повідомив у Facebook перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький.

- У Волинській області на дорожній станції патрульної поліції вночі зупинили водія з ознаками наркотичного сп'яніння. Але той вирішив, що втекти від поліцейських - це хороша ідея, тому рушив в напрямку Рівного. Орієнтування про втікача одразу отримали рівненські патрульні. Водій летів 150+ км/год, тому поліцейські припустили, що їхатиме він центральною вулицею міста і створили штучний затор, - йдеться у повідомленні.

Олексій Білошицький розповів, що за декілька хвилин водій-втікач вже був у Рівному. Паралельно він встиг зателефонувати на 102 і повідомити про швидкість, з якою рухається, і про поліцейські авто, які його переслідують... Оскільки діватися було нікуди, він зменшив швидкість та зупинився. Проходити огляд на стан сп'яніння відмовився.

- Проте, всі "плюшки" за 5-зірочок погоні все ж отримав. Не повторювати в реальному житті, - написав правоохоронець.

  • 29 квітня у Києві чоловік викликав поліцію через увімкнену бритву, яку забув у ванній. Правоохоронцям він сказав, що не може заснути через перфоратор сусідів.
  • 1 квітня 2023 року поліцейські розповіли про найкурйозніші виклики на лінію 102 з початку року. Серед випадків, які виділили патрульні, було звернення жінки, яка просила допомогти знайти своє авто на стоянці ТРЦ, інший чоловік скаржився, що його постійно обманюють. 
Теги за темою
поліція
Джерело матеріала
loader