В Польщі автобус з українцями потрапив в ДТП: є жертви, подробиці
В Польщі автобус з українцями потрапив в ДТП: є жертви, подробиці

В Польщі автобус з українцями потрапив в ДТП: є жертви, подробиці

Внаслідок аварії несумісні із життям травми дістали двоє псажирів. Ще двох осіб відправили до медичного закладу.

В Польщі зранку в четвер, 10 жовтня, поблизу польсько-українського прикордонного переходу в Медиці відбулась ДТП за участю українців, в результаті якої загинуло двоє людей. Про це повідомляє RMF24.

Видання зазначає, що аварія сталась близько 4 години ранку. Автобус, який перевозив пасажирів, врізався у вантажівку.

На момент ДТП в автобусі знаходилось 7 осіб, всі — українці. Жертвами аварії стали двоє пасажирів: 45-річна жінка та 60-річний чоловік. Ще двоє пасажирів потрапили до лікарні.

На місці події працюють відповідні правоохоронні органи. Вони мають встановити причини аварії.

Аварія в Польщі за участю українців
Фото: rmf24.pl
Українці в Польщі потрапили в ДТП
Фото: rmf24.pl

Нагадаємо, в кінці липня на трасі А2 у польському селі Тульце сталася смертельна аварія. Внаслідок ДТП загинула одна особа та постраждали ще п’ятеро. Також повідомлялось, що деякі люди застрягли в автобусі. В бусі окрім водія перебували семеро пасажирів, і лише один серед них був громадянином Польщі. В результаті аварії загинув 62-річний загиблий водій-українець, ще двоє поранених — 83-річна жінка та 62-річний чоловік — були у важкому стані. В МЗС тоді додали, що загалом було госпіталізовано 6 пасажирів з ушкодженнями різної тяжкості.

Раніше Фокус писав, що вранці 22 червня недалеко від села Пуфешті області Вранча в Румунії також відбулась аварія. Тоді з'їхав з траси та перекинувся туристичний автобус із 59 пасажирами. В результаті чотири людини, зокрема дитина, дістали легкі поранення. В МЗС уточнили, що в автобусі перебувало 50 громадян України.

Теги за темою
ДТП українці автобус
Джерело матеріала
loader