Ексдівчину Аль Пачіно підозрюють у новому романі
Ексдівчину Аль Пачіно підозрюють у новому романі

Ексдівчину Аль Пачіно підозрюють у новому романі

Нур Альфаллах народила голлівудській зірці сина Романа влітку 2023 року. Наразі вони залишаються друзями.

Колишню дівчину Аль Пачіно та маму його однорічного сина Нур Альфаллах підозрюють у новому романі. Про це пише People.

30-річну Нур нещодавно помітили в компанії 68-річного Білла Махера. Повідомляється, що Махер та Альфаллах, яка є матір'ю однорічного сина Романа від голлівудської зірки Аль Пачіно, 84 роки, "були на кількох побаченнях".

Інсайдер розповів виданню, що стосунки між ведучим програми HBO "Реальний час" і Нур ще дуже "ранні". Окреме джерело повідомило, що Альфаллах та Махер залишаються "друзями".

Нур Альфаллах та Білл Махер

На запитання про те, чи перебуває він у стосунках нині, Аль Пачіно відповів: "Ні. У мене є дружба". Представник актора додав: "Аль і Нур — дуже хороші друзі, вони дружать уже багато років і є батьками свого сина Романа".

У березні Альфаллах сказала Vogue Arabia, що батьківство — це "найбільше благословення в її житті", а "Роман — це найбільший дар від Бога".

"Аль — приголомшливий батько нашого сина… Я все ще не виходжу за нього заміж", — говорила Альфаллах.

Мама найменшого спадкоємця голлівудського актора розповідала, що їхній маленький син має вигляд "суміші її та Пачіно" і "в нього все чудово".

Нур Альфаллах із сином
Фото: nooralfallah/instagram

Тим часом актор після народження Романа погодився виплачувати світській левиці, яка народилася в Кувейті і виросла в Беверлі-Гіллз, $30 тисяч на місяць як аліменти на дитину. Альфаллах зберігає повну фізичну опіку над сином, але ділить з актором юридичну. Згідно з угодою, Пачіно щорічно вноситиме $15 тисяч у фонд навчання в коледжі для своєї наймолодшої дитини.

Нагадаємо, Аль Пачіно розповів про однорічного сина Романа.

Також Фокус писав про те, як Аль Пачіно переніс клінічну смерть.

Теги за темою
актор
Джерело матеріала
loader
loader