A Quiet Place: The Road Ahead використовуватиме мікрофон гравця для створення атмосфери жаху
A Quiet Place: The Road Ahead використовуватиме мікрофон гравця для створення атмосфери жаху

A Quiet Place: The Road Ahead використовуватиме мікрофон гравця для створення атмосфери жаху

Розробники з компанії Saber Interactive додали до відеогри A Quiet Place: The Road Ahead унікальну особливість, яка підвищить напругу під час ігрового процесу. Гра використовуватиме мікрофон користувача, щоб сповіщати монстрів про звуки, які видає гравець як у грі, так і в реальному житті.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! A Quiet Place: The Road Ahead використовуватиме мікрофон гравця для створення атмосфери жаху - Фото 1

Судячи з трейлера, навіть вібрація контролера або шум пральної машини можуть наражати гравця на небезпеку в A Quiet Place: The Road Ahead. Як зазначають у Saber Interactive, ця функція є опціональною.

Хоча використання мікрофона як елемента ігрового процесу не є новинкою (і навіть не вперше застосовується в жанрі горорA Quiet Place: The Road Ahead використовуватиме мікрофон гравця для створення атмосфери жаху - Фото 2A Quiet Place: The Road Ahead використовуватиме мікрофон гравця для створення атмосфери жаху - Фото 3наприклад, у грі Phasmophobia), складно пригадати гру, для якої такий спосіб введення був би більш доречним. Розробники прагнули максимально наблизити атмосферу гри до фільму A Quiet Place («Тихе місце»), де будь-який звук міг призвести до фатальних наслідків.

«A Quiet Place: The Road Ahead — це пригодницька гра-горор для одного гравця, натхненна всесвітньовідомим фільмом-блокбастером. Гра розповідає унікальну історію виживання після вторгнення смертоносних створінь. У цьому ексклюзивному спін-оффі ви переживете історію молодої жінки, якій доведеться пережити апокаліпсис посеред підступів і міжособистісних сімейних конфліктів, водночас долаючи власні внутрішні страхи», — йдеться в описі грі.

A Quiet Place: The Road Ahead вийде 17 жовтня ПК (Steam), PS5 та Xbox Series X/S.

Джерело: The Verge

Джерело матеріала
loader
loader