Лише за 60 секунд: тільки найуважніші знайдуть 10 зайвих продуктів в холодильнику
Лише за 60 секунд: тільки найуважніші знайдуть 10 зайвих продуктів в холодильнику

Лише за 60 секунд: тільки найуважніші знайдуть 10 зайвих продуктів в холодильнику

Далеко не усі можуть за хвилину визначити зайві продукти та впоратись із головоломкою.

Головоломки - чудовий спосіб перевірити власну кмітливість та знання у тій чи іншій сфері. The Mirror опублікувало завдання, з яким можуть впоратись з першого разу далеко не усі.

На зображенні холодильника можна побачити овочі, м'ясо, приправи, а також декілька несподіваних речей, що ретельно приховані серед продуктів. несподіваних речей, що ретельно приховані серед продуктів. Мета – знайти 10 об'єктів, які не повинні зберігатися в холодильнику.

Треба знайти 10 зайвих предметів за хвилину / The Mirror

Незважаючи на те, що завдання здається на перший погляд дуже простим, тільки люди з високим IQ можуть знайти всі предмети лише за 60 секунд.

Якщо ви вже перевірили свої знання щодо зберігання продуктів та речей у холодильнику - можна перейти до правильних відповідей. 10 речей, які не слід зберігати в холодильнику - це червоне вино, крем для очей, лак для нігтів, сонцезахисний крем, гаряча їжа, корм для тварин, квіти, фланель, помада та телефони.

Головоломка
Знайти усі предмети не так легко, як здається / The Mirror

Ці предмети або погано переносять холод, або можуть становити ризик для харчової безпеки. Наприклад, гаряча їжа або корм для тварин можуть спровокувати розвиток бактерій у холодильнику.

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про завдання, де потрібно знайти на фото леопарда. Воно під силу лише тим, хто має "очі мисливця".

Також раніше ми розповідали про непросте завдання, яке стане найкращим способом перевірити уважність. Для цього потрібно знайти 3 сови серед курчат.

Інші головоломки та задачі, що можуть вас зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader