Запіканка з куркою та картоплею від судді "Мастер Шеф" Хіменеса-Браво: простий рецепт
Запіканка з куркою та картоплею від судді "Мастер Шеф" Хіменеса-Браво: простий рецепт

Запіканка з куркою та картоплею від судді "Мастер Шеф" Хіменеса-Браво: простий рецепт

Шеф-кухар, ресторатор, суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом соковитої запіканки з куркою та овочами, яка дуже швидко та просто готується.

"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво відзначив, що в цій страві поєдналося ніжне куряче філе, хрусткий бекон, а також соковиті овочі, тому це ідеальний варіант для обіду чи перекусу.

Для приготування запіканки "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво узяв такі інгредієнти:

  • 200 г бекону
  • 500 г курячого філе
  • 300 г картоплі
  • 200 г помідорів
  • 100 г цибулі
  • сіль і мелений перець - за смаком

У невелику форму для запікання "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво викладає на дно та бортики слайси бекону, залишаючи вільний край, щоб потім накрити начинку, як на відео.

Картоплю, помідор і цибулю нарізаємо тоненькими кільцями, а куряче філе – на невеликі шматочки.

У форму на бекон викладаємо шарами куряче філе, картоплю, підсолюємо її, перчимо, а далі помідори та цибуля. Беконом закриваємо начинку зверху.

"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво відправляє форму в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 30-40 хвилин до апетитної золотистої скоринки – і запіканка готова.

Раніше суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився з українцями рецептом смачного маринаду для курки: 2 ст.л. оливкової олії, 1 ст.л. білого йогурту, по 1 ч.л. солі, куркуми та подрібненої кінзи та по 0,5 ч.л. паприки, кумину, сушеної цибулі, імбиру, часнику та чорного меленого перцю.

Останні новини України:

Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.

Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.

Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader