Виховательці, яка побила ученицю на Львівщині, вручили підозру
Виховательці, яка побила ученицю на Львівщині, вручили підозру

Виховательці, яка побила ученицю на Львівщині, вручили підозру

Виховательці, яка побила дитину у навчально-реабілітаційному центрі на Львівщині, вручили підозру. Про це ввечері 7 жовтня повідомив голова Львівської обласної військової (державної) адміністрації Максим Козицький.

- Виховательці, яка побила дитину у навчально-реабілітаційному центрі на Львівщині, відеофакт чого оприлюднили журналісти, вручили підозру за статтею 126 Кримінального Кодексу України (Побої і мордування). Слідство триває, — написав він у своєму телеграм-каналі.

За даними слідства, вихователька нанесла близько десяти ударів по тілу дівчинку предметом, схожим на указку. Після того як дитина вибила предмет, яким її били, жінка штовхнула ученицю на диван, де продовжила бити долонею.

За даними Суспільного, мова йде про виховательку з Великолюбінського багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру. Раніше у понеділок заступник голови Львівської ОВА Олександр Кулепін розповів виданню, що двох виховательок Великолюбінського багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру на Львівщині відсторонили від роботи після відео з фактом насилля над дитиною. Посадовець підтвердив, що відео, де одна вихователька б'є дитину, а інша нецензурно лається, було зняте в тому ж закладі, щодо якого триває розслідування щодо директора. Крім того, обидві підписали лист на його підтримку.

  • Уранці 7 жовтня відео опублікувало видання "Українська правда. Життя" у своєму телеграм-каналі. Інцидент стався у закладі, директора якого відсторонили наприкінці вересня через звинувачення п'яти дітей у насильстві, зокрема сексуальному. Цих дітей відселили. У закладі залишились 52 вихованці. Також у ньому працюють комісії, які перевіряють заклад. Директор Великолюбінського багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру Степан Мащак заявив ЗМІ, що не вважає себе винним.
Теги за темою
Діти Львівська область побиття
Джерело матеріала
loader
loader