Російська армія запустила “Кинджали” по Києву: що відомо
Російська армія запустила “Кинджали” по Києву: що відомо

Російська армія запустила “Кинджали” по Києву: що відомо

Зранку, 7 жовтня, російська армія завдала ударів по Києву аеробалістичними ракетами Х-47М2 “Кинджали”. Усі цілі знищено, але уламки впали в деяких районах міста.

Про це повідомили КМВА та міський голова Віталій Кличко.

Як розповів начальник КМВА Сергій Попко, на Київ дрони заходили хвилями з різних напрямків упродовж двох годин. Повітряна тривога у столиці протягом ночі оголошувалася тричі.

– Силами та засобами ППО в повітряному просторі навколо Києва було виявлено приблизно півтора десятка російських дронів. Усі ворожі БпЛА, які загрожували столиці були знешкоджені, – повідомив посадовець.

Зазначається, усі повітряні цілі були успішно знищені. Проте, внаслідок ракетної атаки зафіксовано падіння уламків у двох районах столиці, а саме в Голосіївському та Солом’янському.

За повідомленням мера Києва Віталія Кличка, у Солом’янському районі уламки пошкодили покрівлю багатоповерхового житлового будинку, один з уламків впав на територію школи, а у Шевченківському — поблизу пішохідного переходу. 

 — Уламки ракет виявили біля підʼїзду одного з багатоквартирних будинків, а також — на подвірʼї приватного будинку. В тому ж Соломʼянському районі уламки ракети впали біля супермаркету, — каже міський голова.

У Голосіївському районі зафіксовано падіння уламків у кількох місцях — один з них пробив дах службового мікроавтобуса. Усі служби прямують на місця інциденту. Інформація щодо потерпілих та завданої шкоди уточнюється.

Джерело матеріала
loader
loader