Краще за котлети: рецепт соковитих мʼясних пальчиків із грибною начинкою
Краще за котлети: рецепт соковитих мʼясних пальчиків із грибною начинкою

Краще за котлети: рецепт соковитих мʼясних пальчиків із грибною начинкою

Рецептом соковитих і неймовірно смачних мʼясних пальчиків із грибами поділилася українська кулінарна блогерка Катерина Мовчан.

"Чудовий мʼясний рецепт в копілку. А ще ці пальчики чудово підійдуть як на святковий стіл, так і для повсякденного вжитку", – відзначила кулінар.

Для приготування мʼясних пальчиків з грибами нам знадобиться:

  • биток свинячий - 1 кг
  • печериці - 500 г
  • цибулі - 2 середні
  • часник - 2 зуб.
  • яйця - 2 шт.
  • панірувальні сухарі - 150 г
  • олія для смаження
  • сіль і перець - за смаком

Для начинки цибулю, гриби та часник дрібно нарізаємо. На розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії обсмажуємо цибулю з грибами та часником до золотистості.

Поки начинка смажиться, підготуємо мʼясо. Видаляємо зайвий жир і плівки. Мʼясо нарізаємо тоненькими слайсами та відбиваємо кожен шматочок, як для відбивних. Великі шматочки розрізаємо навпіл.

Солимо та перчимо мʼясо за смаком, на край викладаємо ложку начинки та загортаємо в рулетик, підгортаючи краї. Так само формуємо всі мʼясні пальчики з грибами.

На сковороді розігріваємо невелику кількість олії. Кожен рулетик вмочуємо в яйце, обвалюємо в панірувальних сухарях і викладаємо на розігріту пательню.

Смажити пальчики треба на вогні трохи вище середнього приблизно по одній хвилині з кожного боку до золотистої скоринки. Після цього накриваємо сковороду кришкою, зменшуємо вогонь до мінімального та доводимо рулетики до готовності ще приблизно 40 хвилин.

Останні новини України:

Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.

Улюблений осінній десерт: рецепт легкого яблучного пирога з корицею.

Три топові маринади для курки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептами.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader