Леся Нікітюк вперше публічно показала свого бойфренда - що відомо про коханого телеведучої
Леся Нікітюк вперше публічно показала свого бойфренда - що відомо про коханого телеведучої

Леся Нікітюк вперше публічно показала свого бойфренда - що відомо про коханого телеведучої

Це перші публічні стосунки Лесі Нікітюк. Раніше телеведуча мала відносини зі своїм сусідом, однак його ім'я досі так і не розкрите.

36-річна українська телеведуча Леся Нікітюк публічно повідомила про стосунки з ветераном війни Дмитром Бабчуком. Про це вона написала у себе на сторінці в Інстаграм вперше публічно показавши обличчя бойфренда.

"Без зайвих слів, інтриг і розслідувань. Дмитро Михайлович + Леся Іванівна = кохання. P.S. Дякуємо всім за теплі слова і побажання! Дірект вже розірваний", — коротко підписла перше фото з коханим Нікітюк.

На світлині Леся та її обранець сидять в автівці і позують для селфі у цей момент Дмитро цілує Лесю у чоло. Днями раніше Нікітюк опублікувала інтригуюче фото на якому обіймає голий торс чоловіка, який стоїть спиною в кадрі. На фото можна було побачити, що чоловік має велике татуювання на всю спину у вигляді черепа. Одразу після цієї публікації в мережі почали ширитися чутки, що обранцем ведучої став ветеран Дмитро Бабчук.

Вже сьогодні в мережі активно обговорювали особисте життя Лесі Нікітюк, тому вона вирішила уникнути зайвих чуток і публічно підтвердила свої стосунки.

Що відомо про Дмитра Бабчука?

На особистій сторінці в мережі Інстаграм за Дмитром Бабчуком слідкує понад 33 тисячі користувачів. В описі сторінки чоловіка написано: "Пенсіонер Збройних Сил України. Інфлюєнсер. Наступний мер міста Одеса". З цієї ж мережі можна побачити, що хлопець з 2017 року служить в армії.

За кількома джерелами Дмитру Бабчуку орієнтовно 28 років. В соціальних мережах Дмитро не багато розповідає про себе. Так, зі сторінки в Фейсбук відомо, що він закінчив Запорізький національний університет. Проживає в Одесі.

Також Дмитро Бабчук має власний телеграм-канал за яким слідкує понад три тисячі людей.

За даними Youcontrol.com, особа з прізвищем Бабчук Дмитро Михайлович подав декларацію як кандидат на посаду поліцейський батальйону поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції України в Одеській області датовану серпнем 2020 року в якій вказано, що він родом з міста Енергодар Запорізької області. В ній чоловік вказав, що орендує квартиру в місті Енергодар у спільній власності з Бабчук Ларисою (ймовірно мамою). Там же вказана заробітна плата в ЗСУ ВМС.

Нагадаємо, раніше ми писали, що перукар Лесі Нікітюк та Тіни Кароль здійснив камінг-аут.

Крім цього, Фокус писав, що Леся Нікітюкзаінтригувала яскравими кадрами з Південної Кореї.

Джерело матеріала