Круїзний лайнер замість будинку пристарілих: подружжя вирішило поставити на кон все і бути щасливими
Круїзний лайнер замість будинку пристарілих: подружжя вирішило поставити на кон все і бути щасливими

Круїзний лайнер замість будинку пристарілих: подружжя вирішило поставити на кон все і бути щасливими

Австралійське подружжя обрало незвичайний спосіб провести свою старість – вони вирішили жити на круїзному лайнері замість будинку для літніх людей.

Марті та Джесс, замість того, щоб оселитися в будинку престарілих, який їм здався занадто дорогим та нудним, обрали більш пригодницький варіант – круїзи по світу. Вони вже забронювали 51 круїз, що йдуть один за одним, і це дозволить їм подорожувати півтора року безперервно.

Пенсіонери / фото: Pixabay

За їхніми словами, такий спосіб життя виявляється дешевшим, ніж проживання у спеціалізованому закладі. Адже в круїзах забезпечують харчування, медичний догляд, прибирання та інші послуги, необхідні для комфортного життя. Пенсіонери вирушили у свою круїзну подорож ще в червні минулого року і вже стали місцевими знаменитостями завдяки своєму незвичайному рішенню.

Пенсіонери. Фото: shutterstock

Марті і Джесс звикли подорожувати ще до пандемії, і зараз вирішили, що хочуть провести старість саме таким чином. Вони давно полюбили життя в морі, і коли постало питання, де б вони хотіли провести решту життя, вибір був очевидним. Марті просто сказав своєму туристичному агенту замовляти все що є. Саме тому їхній круїз став таким тривалим.

Пенсіонери

Пенсіонери насолоджуються комфортом круїзного життя – їм не потрібно думати про прибирання або готування їжі. Весь цей час на борту за ними доглядає персонал, забезпечуючи їм усі необхідні умови. Найближчим часом Марті та Джесс будуть плавати навколо Гавайських островів, насолоджуючись безтурботними днями. Після восьми місяців у морі вони планують коротку перерву, щоб потім знову вирушити у нову подорож на ще один рік.

Такий спосіб життя став для пари справжньою пригодою, і вони задоволені своїм вибором, вважаючи його кращою альтернативою звичайному будинку для літніх людей.

Раніше ми повідомляли, як отримати соціальну допомогу без страхового стажу?

Працівники круїзного корабля розлютися через одну пасажирку- детальніше на Знай.ua.

Теги за темою
пенсії
Джерело матеріала
loader
loader