Тіна Кароль розкрила свої секрети стрункості
Тіна Кароль розкрила свої секрети стрункості

Тіна Кароль розкрила свої секрети стрункості

Зірка сцени активно займається спортом. Окрім цього, вона слідкує за раціоном харчування.

39-річна українська співачка Тіна Кароль розкрила свої секрети стрункості. Про це артистка розповіла в Instagram-сторіс.

Підписники запитали знаменитість, як вона "взяла себе в руки".

"Ну що значить "як"? Встав, взяв м'яч — х*рач. Відповідаю на всі питання. Тренування everyday (щодня). Буває й по два рази на день. Що саме роблю? Не тільки йога. Скакалка — почніть з хвилини. Я починала з невеликого результату, зараз стрибаю 40 хвилин. Це роблю три рази на тиждень, а от йога — кожного дня", — зізналася Кароль.

Зокрема, Тіна Кароль розповіла, що щотижня обов'язково здає нормативи різного характеру.

"Це і біг, і відтискання, і прес. Також є така практика важлива дуже — планка. Яку роблю, ну, через день. Для фану це від 10 до 16 хвилин. А коли я хочу ставити рекорд, я до цього трішечки готуюсь, не перевантажую руки", — зазначила зірка сцени.

Також Тіна Кароль поділилася раціоном свого харчування.

"Найголовніше, щоби ви контролювали рівень цукру у крові і є продукти, які його сильно розганяють. Наприклад, ми зараз говоримо не за глікемічний індекс, а за інсуліновий. Якщо ви їсте гречку, вона по індексу вища, ніж ви би їли, наприклад, хліб. Тобто паста, хліб і все таке мучне, без додавання цукру, я маю на увазі, бездріжджове, ви можете їсти в обід. А від рису ви поправитеся швидше, ніж від хліба", — розповіла артистка.

Зокрема, Кароль розповіла, що дуже любить крафтовий хліб, тому охочим з нею познайомитися варто брати його на зустріч. А прихильнику, який запитав, чи вільна Кароль, англійською, вона сказала спочатку вивчити українську мову.

Нагадаємо, Тіна Кароль пройшла навчання в таборі військової підготовки.

Також Фокус писав про чутки щодо особистого життя Тіни Кароль.

Теги за темою
Спорт співачка
Джерело матеріала
loader